yporum yo0k:kizdim:tamam cnm tamam ne kızıyosunuz ki.hem esse bebek ben değilmiyim.hiç bebeklere bu kadar kızılır mı:gitme::besik:bebekler ara sıra yapar böle yaramazlıklar benim gibi
doğum günün kutlu olsun komutanım herşey gönlünce olsun :iloveyou:
cok tesekkur ederım cnm :sarilma:es_ secim dogum gunun kutlu olsun,saglikli ,sevgi dolu uzun omur surmeni dilerim....
ben 60 kiloyum,55 -kq olmak istiyorum....
hamilelikden once 54.5 idim,hamileliyin sonunda 63.5 kq oldum,zaten hamilelikde ben kilo almamistim,yani bebege gidiyordu kilolar,benim bedenim normaldi.uc ay once dogurdum,yine bedenimde fazlaliklar yok,bir tek karnim var,dogustan sonra karnim cikti.cok kotu gorunuyor ya:gitme: 60 kiloyum.karnim olmasa kilovermeyi dusunmezdim ,ama karnim cikti diye istiyorum,ama yalnizca karin bolgesi icin.onun icinde karin bolgesi egzersizleri cok yapicam.
cnm benım senden cok haber bekledımSelam cicilerim.. Trden döndüm hiizimi yine burda almaya geldim..-hmm
essem gecmis dogum günün kutlu olsun...
Kartaliçemize özel pasta
1 saat onc e ablamı gonderdım cok tyorgunum bu kosusturmacada sporumu aksatmadım ya cıfte tebrıkler bana bıde reglımes_se m hala gelmemiş....:dusun: nerelerdesin bebeeeeeemmmm :gozluk:pucuk:
pucuk:
16.02.2010
DyGLu---> 40 dk Leslie 3 mil,
kondisyon kazandiktan sonra verimim artacak ins..:dusun:
16.02.2010
DyGLu---> 40 dk Leslie 3 mil,
kondisyon kazandiktan sonra verimim artacak ins..:dusun:
slm kızlar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum işte dr a gittim ilaçlar beni halsiz bırakıyor hep uyumak istiyorum sporda yapamıyorum koşu bandı bana bakıyor bende ona :aglayan:
benim bebem alışverişini yapmış damadı işe yollamış sporunu yapmış akıllı akıllı oturuyomuş maşallah sana fıstığım ...hayırlı geceler...-hmm
ablam boyle dıyınce sen nekadar pırlanta bırı gozukuyorum dımı
bıde grıbtım atesım vardı kosarkenhala hapsırıyorum ama bırlımon suyu sıktım ıctım greyfurt kıvı yedım kork benden grıb
buarada bırsam sporamı basladı acaba