Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
12.01.2010
1. es_se ---> sabah 30 dk turbo jam cardıo calısması 8 dk göbek mide egsersizleri 15 dk koşu bandında eğimde 2 km koşu
akşam 60 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 9 12 totalde 7 km koşu 2.5 lt su 0.5 lt detoks

2.nesrin64---- 80kere ip atlama 30mekik 2.5lt su...
5 cam sildim...tül perde taktım

3.birsam---> leslie 2 mil(3.2 km) 1 lt su

böcegimm

Daimi Üye
Tepki
284
kendımı konuk koltugunda hıssettım seve seve cvp verıyım
tam olarak mayıs sonu basladım bu aya kadar 2 ay ara verdım onu saymazsak
6 ay duzenlı yaptım 2 saat ortalama
haftada bır gun dınlenmem gerekırdı
ama ben pek ara vermedım en fazla 6 7 kere tatıl yapmısımdır:D
17 18 kg verdım 30 cm sadece gobegı ıncelltım 5 ayda
daha sormak ıstedıgm bısye varsa sor cnm cevaplarım

sağol canım cevaplar için ..
ya neyi merak ediyorum biliyomusun..hani çok kilo alan kadınlarda kalçalar da genişliyor ya,mesela ben hamileliğimde 24 kilo aldım.54 ile hamile kaldım 78ile doğuma girdim :sok
kilo werdikçe acaba bu kalçalarda da küçülme gözle görülücek kadar iyi olurmu?sen baya kilo wermişsin bilirsin

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
ya neyi merak ediyorum biliyomusun..hani çok kilo alan kadınlarda kalçalar da genişliyor ya,mesela ben hamileliğimde 24 kilo aldım.54 ile hamile kaldım 78ile doğuma girdim :sok
kilo werdikçe acaba bu kalçalarda da küçülme gözle görülücek kadar iyi olurmu?sen baya kilo wermişsin bilirsin

allahım korkuyorum yaa 24 kilo haben kaç alcam acaba.ben de yaza düşünüyorum da kısmetse hamile kalmayı:hihi:-hmm

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497

cnm ben 60 kgdan bıanda 85 fırladım evet gneısledım ama

kg verdıkce ınceldım bak buugn bıle olctum 1 hafta ıcersınde 2 m kalca 1.5 cm baldır ıncldı
bolgesel hareektler spor yemege dıkkat yıpranmadan kg verır sıkılasırsın nıye olamsınkı o kalc ahep oyle kalmazkı

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
kız esse biz senle hamişken acaba kaç kilo alcaz:)senin bebek kesin bir iki bir iki die hop bir iki die doğar:cokkomik:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
allahım korkuyorum yaa 24 kilo haben kaç alcam acaba.ben de yaza düşünüyorum da kısmetse hamile kalmayı:hihi:-hmm

eger bu kafayla gıdersen malesef alırsın yok akıllandım dersne hamılelıkte paso yemessen alamzsın fazla hesey bıızm elımızde
çakma nazi komutanı:kptmya::cokkomik:evet evett:kptmya:

evet sneı cakma nazı komutnaı ılan ettım :D:D ne gızlı cevhersınd ehaberımız yok apartmanc aspor haa bı gun baskına gelırsem sasma :D bılıyosun sporda fena kıskancım :D tek rakıbım thy :D

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
eger bu kafayla gıdersen malesef alırsın yok akıllandım dersne hamılelıkte paso yemessen alamzsın fazla hesey bıızm elımızde

evet sneı cakma nazı komutnaı ılan ettım :D:D ne gızlı cevhersınd ehaberımız yok apartmanc aspor haa bı gun baskına gelırsem sasma :D bılıyosun sporda fena kıskancım :D tek rakıbım thy :D

bende daha ne gizli cevherler var bi bilsenseni bizim sitenin spor salonuna alalım görevli olarak sitde ki bütün kadınları zayıflatırsın.aramızda para toplarız sana maaş ta bağlarız:cokkomik:

böcegimm

Daimi Üye
Tepki
284

korkma canımcım her insan aynı olmuyorki.24 kilo mesela bi hamilelikte çok fazla,10 kiloya kadar normal..ve hamileliğin son 2-3 ayında iştah çok açılıyor,ben nerdeyse iki kişilik yiyiyorum we yedikçe doymuyordum inanabiliyormusun şaşırıyordum iştahıma,amaan nolcak ye gitsin nasıl olsa werirsin diyodum,,tamam weriyosun yine ama o kadar da almamak daha iyi :evet:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
korkma canımcım her insan aynı olmuyorki.24 kilo mesela bi hamilelikte çok fazla,10 kiloya kadar normal..ve hamileliğin son 2-3 ayında iştah çok açılıyor,ben nerdeyse iki kişilik yiyiyorum we yedikçe doymuyordum inanabiliyormusun şaşırıyordum iştahıma,amaan nolcak ye gitsin nasıl olsa werirsin diyodum,,tamam weriyosun yine ama o kadar da almamak daha iyi :evet:

benim 72 ile hamile kalan bi ark var.10 güne kadar doğum yapcak.ve şu an 79 kilo ki o 90 ı gözden çıkarmıştı.in bende öle az alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar