Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
sımdımı aklın basına geldı -kizgin asıl bunun ıcn gelıceksın benım yenı halımı yoklucaksın tenhada belkı busefer gaza gelır halıcı yuzer eve oyle gıdersın :kptmya:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
sımdımı aklın basına geldı -kizgin asıl bunun ıcn gelıceksın benım yenı halımı yoklucaksın tenhada belkı busefer gaza gelır halıcı yuzer eve oyle gıdersın :kptmya:

zaten senin zayıf halini görmemek için gelmiyom aslında:hihh:belkide görsem daha ii gaza gelirim bakarsın:cokkomik:hem tenhada yoklamama gerek yok essecim bizim ev yakın istersen bize gideriz sana bi gazos ikram ederim:cokkomik:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
aa ev yakınmı bned e uzak dıye bılıyodum
tmm gıderz senın evınede sen zararlı cıkarsın o gazosu kasa kasa hepınıze ıcırır senın eve atarım :D otel parası yada orman aramaktan kurtulurum :D

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
benim kocişi biliyosun eserlidir azcık:)onun için ne desem yalan olur.bi sorayım akşam ok.cnm ben çıkıyım sohbet var kurs var geç kaldım eyvahhhh:)

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ay es_se m ya ben gelemem buluşmaya...:aglayan:17 ocak ta yugoslavyadan kayınpederim ve hanımı geliyo...ve ben kayınpederimle yeni tanışıcam :dusun:23 ocakta akrabalarının düğünü var...ay sonunda eşimle beraber yugoslavyaya geri dönecekler...kısmet işte ben sonra sizinle buluşurum...-hmm

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
tanışmadım es_se m yeni tanışıcam kısmetse...kaynanamla ayrılmışlar çocuklar küçükken..ikiside başkalarıyla evlenmiş..beyim 19 yaşında yugoslavyaya gidip babasını bulmuş...bide 4 sene evvel gitti.sonra gittikçe uğradı...ben resimlerini gördüm ..onlarda bizim resimlerimizi gördü...şimdi kısmetse görüşücez..:dusun::)

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
es_se m konu taşımayı öğrenmişim hallettim tek başıma...:eek:

eşim yugoslav ben türküm canım...:)

msn pek girmiyorum...bazen kardeşimle konuşuyorum...çoğunlukla mail kutusuna bakıp çıkıyorum canikom...

ben şimdi kaçıyom...tülleri yıkıyorum...kaynana beni beğensin...:cokkomik::cokkomik::cokkomik: öbürü bi türlü kıskançlığından beğenememişti...belki yeni kaynanam beğenir...:dusun::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar