Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
bebelerim ben geldim...kefeni yırttım şükür...dün akşam birden bir hastalandım...tansiyonum düştü...3 ay sonra bu gün adette oldum...şimdi şükür biraz iyiyim..akşam komalık oldum...rahmetli babaannemi gördüm rüyamda seni almaya geldim ama senin çok işin var dedi bana :aglayan:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
bebelerim ben geldim...kefeni yırttım şükür...dün akşam birden bir hastalandım...tansiyonum düştü...3 ay sonra bu gün adette oldum...şimdi şükür biraz iyiyim..akşam komalık oldum...rahmetli babaannemi gördüm rüyamda seni almaya geldim ama senin çok işin var dedi bana :aglayan:

anaaa ayyy korktum:(geçmiş olsun nesrincim.iyisin demi şimdik

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
iyiyim canlarım...dün sabah hasta kalktım boynum ağrıyodu ağır geliyordu kafam...akşam yemeğinden sonra çok kötü oldum...uyur uyanık koma şeklinde yatmışım...hastahaneye gitmemişim kimini hatırlıyorum kimini hatırlamıyorum...beynim kaynıyodu...adet oldum rahatladım şükür...menopoz oluyorum ya :):):)...:eek::eek:öptüm bebeklerim sizi..

superisi59

Daimi Üye
Tepki
464
kıyamammmm nesrinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :eek:
essem bende aynı senin gibi gelen giden bitmiyor oğlum diyorki yat otel hizmete açıldı. ramazana kadar gelen giden bitmez bizim evde :dusun:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kıyamammmm nesrinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :eek:
essem bende aynı senin gibi gelen giden bitmiyor oğlum diyorki yat otel hizmete açıldı. ramazana kadar gelen giden bitmez bizim evde :dusun:

kaderımız aynı:(
en kotusu yemek duzenın bozulması :(
rabbım yardımcın olsun cnm:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar