Koç Ve Yükselen Koç Ve Ay Burcu Koç: Satürn Koç Transiti 2028 E Kadar 1. Evde

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.824
Ben kimsenin etlisine sütlüsüne karısmayan insanım normal hayattada,birini kırcam diye aklım çıkar,ama insanların icindekilerini bana patlaması icime dokunuyor
Ama benim patlamam çok acı olur iste
Birazdan boğa burcunu atıcam onu bir dinle ve tarihleri bir karşılaştıralım canım. Canını sıkma lütfen :kaalp:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
34.634
Ben kimsenin etlisine sütlüsüne karısmayan insanım normal hayattada,birini kırcam diye aklım çıkar,ama insanların icindekilerini bana patlaması icime dokunuyor
Ama benim patlamam çok acı olur iste
Kız boşver kimse kimsenin yükünü taşımasın sen niye araya gircen bugün iyi olur yarın kötü öyle de olmuş zaten. Herkes ağzından çıkan ile yaptıklarından sorumludur sen birşey dememişsin yapmamışsın yol ver gitsin

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.773
SATÜRN KOÇ GEÇİŞİ ve KİMLİĞİN DEĞİŞİMİ!
Sevgili Koç Burcu ve tüm astroloji meraklıları! Büyük Dönüşüm başlıyor! Disiplin gezegeni Satürn Koç burcunda! 2025-2028 yılları arasındaki bu Satürn Geçişi, sadece Koç burcunun değil, tüm burçların Hayat Değişiyor dediği anları beraberinde getirecek.
Bu videoda, en çok aratılan konuya odaklanıyoruz: Kimlik krizi ve Kişisel Gelişim! Satürn, Koç'un kimliğini, duruşunu ve yaşam yolunu sorguluyor. Artık dürtüsellik yok; yerini disiplin, sorumluluk ve kalıcı başarı alıyor.
Bu Zorlu Geçiş döneminde:
İlişkiler ve Aşk: Hangi ilişkiler kalıcı, hangileri değil?
Kariyer ve Para: Kariyer hedeflerinizde Maddi Durum ve Para dengesi nasıl kurulmalı?
Tüm Burçlar: Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bu Koç enerjisinden nasıl etkilenecek?
Eğer siz de Astroloji ve Burç Yorumları takip ediyor, hayatınızda Büyük Dönüşüm arıyorsanız, 2026 Astroloji ve sonrasına damga vuracak bu videoyu kaçırmayın!
Satürn Koç baskısını güce çevirmenin yollarını keşfetmek için hemen tıklayın!
:durbun: :durbun: :durbun:
Hadi hayırlısı bakalım 2028'e kadar neler olacak neler değişecek (güzel ve olumlu şeyler olsun inşallah) :panter: çok hareketli bir döneme gireceğiz gibi görünüyor :düsün:

Foruma giremedim hata verip durdu güncelleme mi vardı :/
Bazen kısa süreli oluyor böyle şeyler site sahibi gelip düzeltiyor. Sunucu kaynaklı bir şey oldu herhalde görmedim ben

Hahahaha dinledin mi?

Nk nerde ya iyi mi? haberiniz var mı, çoktandır yok merak ettim
Geldim geldim iyiyim sorun yok:danscıkiz: özelde dediğim gibi hobisel işlerle takıldım biraz
Dinledim dinlememmi bana diyorki öl ahaha

@nk83 nerdesiniz :islik:
Yettim :vecihi:
Evet kaç gündür yoh
Macera yordu :165:
Zihnimi yordu malum arkadaş azcık kendimi elişlerine yüne müne verdim sistemi yeniden yükledim geldim:krizz:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.824
Hadi hayırlısı bakalım 2028'e kadar neler olacak neler değişecek (güzel ve olumlu şeyler olsun inşallah) :panter: çok hareketli bir döneme gireceğiz gibi görünüyor :düsün:

Bazen kısa süreli oluyor böyle şeyler site sahibi gelip düzeltiyor. Sunucu kaynaklı bir şey oldu herhalde görmedim ben

Geldim geldim iyiyim sorun yok:danscıkiz: özelde dediğim gibi hobisel işlerle takıldım biraz

Zihnimi yordu malum arkadaş azcık kendimi elişlerine yüne müne verdim sistemi yeniden yükledim geldim:krizz:
Merak ettik hanımefendi :kaalp: :asikk:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.411

Aman aman neler yaptın bakim yelek bitti galiba

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.773
Merak ettik hanımefendi :kaalp: :asikk:
Pardon hanımefendiciğim haber edemedim :utangac:
Aman aman neler yaptın bakim yelek bitti galiba
Bordo yelek bitti gibi bir şey kolunun kenarlarını takıcam o kadar bir de süveter başladım rengi çok iyi ördükçe içim açıldı eklerim örgü konuma. Dikiş bekleyen şeyler vardı onları toparladım falan öyle geçti gitti. Senin hamburger köftesini lavaşa basıp yaptım dur konuştuğumuz konuda yapayım yorumumu :uc:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar