Koç Ve Yükselen Koç Ve Ay Burcu Koç: Satürn Koç Transiti 2028 E Kadar 1. Evde

Tepki
1.824
SATÜRN KOÇ GEÇİŞİ ve KİMLİĞİN DEĞİŞİMİ!
Sevgili Koç Burcu ve tüm astroloji meraklıları! Büyük Dönüşüm başlıyor! Disiplin gezegeni Satürn Koç burcunda! 2025-2028 yılları arasındaki bu Satürn Geçişi, sadece Koç burcunun değil, tüm burçların Hayat Değişiyor dediği anları beraberinde getirecek.
Bu videoda, en çok aratılan konuya odaklanıyoruz: Kimlik krizi ve Kişisel Gelişim! Satürn, Koç'un kimliğini, duruşunu ve yaşam yolunu sorguluyor. Artık dürtüsellik yok; yerini disiplin, sorumluluk ve kalıcı başarı alıyor.
Bu Zorlu Geçiş döneminde:
İlişkiler ve Aşk: Hangi ilişkiler kalıcı, hangileri değil?
Kariyer ve Para: Kariyer hedeflerinizde Maddi Durum ve Para dengesi nasıl kurulmalı?
Tüm Burçlar: Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bu Koç enerjisinden nasıl etkilenecek?
Eğer siz de Astroloji ve Burç Yorumları takip ediyor, hayatınızda Büyük Dönüşüm arıyorsanız, 2026 Astroloji ve sonrasına damga vuracak bu videoyu kaçırmayın!
Satürn Koç baskısını güce çevirmenin yollarını keşfetmek için hemen tıklayın!

Son düzenleme:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.411
SATÜRN KOÇ GEÇİŞİ ve KİMLİĞİN DEĞİŞİMİ!
Sevgili Koç Burcu ve tüm astroloji meraklıları! Büyük Dönüşüm başlıyor! Disiplin gezegeni Satürn Koç burcunda! 2025-2028 yılları arasındaki bu Satürn Geçişi, sadece Koç burcunun değil, tüm burçların Hayat Değişiyor dediği anları beraberinde getirecek.
Bu videoda, en çok aratılan konuya odaklanıyoruz: Kimlik krizi ve Kişisel Gelişim! Satürn, Koç'un kimliğini, duruşunu ve yaşam yolunu sorguluyor. Artık dürtüsellik yok; yerini disiplin, sorumluluk ve kalıcı başarı alıyor.
Bu Zorlu Geçiş döneminde:
İlişkiler ve Aşk: Hangi ilişkiler kalıcı, hangileri değil?
Kariyer ve Para: Kariyer hedeflerinizde Maddi Durum ve Para dengesi nasıl kurulmalı?
Tüm Burçlar: Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bu Koç enerjisinden nasıl etkilenecek?
Eğer siz de Astroloji ve Burç Yorumları takip ediyor, hayatınızda Büyük Dönüşüm arıyorsanız, 2026 Astroloji ve sonrasına damga vuracak bu videoyu kaçırmayın!
Satürn Koç baskısını güce çevirmenin yollarını keşfetmek için hemen tıklayın!
Satürn yatılı misafir olmuş
Misafirliğin kısası makbul desek dur daha diyecek gibi :yildizlar::165:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.192
5 kisiydik zamaninda kendi istegiyle 2kisiyi sildi çiktı gitti vs.. olaylara girmeyim
Icinde biriktirdikleri varmış benimle ilgili onlari söylemeye gelmis,söyledi söyledi yaptığı hatalar var ama ben onlara yapmadim onlar bana yapti dedi bagardi agladi gitti

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.824
5 kisiydik zamaninda kendi istegiyle 2kisiyi sildi çiktı gitti vs.. olaylara girmeyim
Icinde biriktirdikleri varmış benimle ilgili onlari söylemeye gelmis,söyledi söyledi yaptığı hatalar var ama ben onlara yapmadim onlar bana yapti dedi bagardi agladi gitti
Müdahale etmemelisin. Bu söyledikleri ve yaptıkları kendi problemi :(

Bitterçikilata

Tepki
115.411
Seni çok kırmış anlaşılan hayatın çıkarma zamanı gelmiş

Bitterçikilata

Tepki
115.411
Etmedim zaten,etmedigim içinde sucluymuşum,ben kackere ara bulayim dedim,karşı taraflar istemiyor anlasin hatasini dediler hep haklısıniz dedim
Ama ben burdada sucluyum,daha ne yapabilirimi söyle dedim
Kaç yaşında bu kadın
Kaç kişi hatalı olduğunu söylüyorsa bi düşünse bn ne yaptım diye

Durduk yere mi bugün gelip söylendi

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.192
Kaç yaşında bu kadın
Kaç kişi hatalı olduğunu söylüyorsa bi düşünse bn ne yaptım diye

Durduk yere mi bugün gelip söylendi
45 yaşında iste dosttuk kankam dedi,daha sonrasi arkadaşa indi benim icin
Samimi gelmedigimi söyledi bana,dünkü gittigim tiyatro icin bile mesaj yazdigim halde tiyatro var, beni aramadin gidiyorum diye dedi

Bitterçikilata

Tepki
115.411
45 yaşında iste dosttuk kankam dedi,daha sonrasi arkadaşa indi benim icin
Samimi gelmedigimi söyledi bana,dünkü gittigim tiyatro icin bile mesaj yazdigim halde tiyatro var, beni aramadin gidiyorum diye dedi
Kankan diye herşeyi birlikte mi yapmalısınız
Belki çocuğunla tek plan yaptın
Herşeyi ona mı söylemelisin diye kural mı var o sana söylüyor mu herşeyi ?
Dost dediğin senin için başkasına yakınmaz

Sen yanlış kişiyi dost sanmışsın!

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.192
Kankan diye herşeyi birlikte mi yapmalısınız
Belki çocuğunla tek plan yaptın
Herşeyi ona mı söylemelisin diye kural mı var o sana söylüyor mu herşeyi ?
Dost dediğin senin için başkasına yakınmaz

Sen yanlış kişiyi dost sanmışsın!
Ben kimsenin etlisine sütlüsüne karısmayan insanım normal hayattada,birini kırcam diye aklım çıkar,ama insanların icindekilerini bana patlaması icime dokunuyor
Ama benim patlamam çok acı olur iste

Bitterçikilata

Tepki
115.411
Ben kimsenin etlisine sütlüsüne karısmayan insanım normal hayattada,birini kırcam diye aklım çıkart,ama insanların icindekilerini bana patlaması icime dokunuyor
Ama benim patlamam çok acı olur iste
Bu saatten sonra kimseyi umursama alev alsın heryer
Sen kırılacağına üzenler kırılsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar