Kızlar neolur dualarınızı eksik etmeyin.

OP
S

sühoş

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
599
Tepki
775
Puan
93
Yaş
61
Konum
istanbul
Canım arkadaşlarım sizleri görmesemde yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel. Tolga'cığımın arkadaşının beyin ölümü gerçekleşti. Kalbi atıyor ama artık bir ölü annesi fişinin çekilmesine izin veremedi. Organ nakli için kararsızdı. Çok asil bir kadın o haliyle tolganın annesini teselliye uğraşıyo. Onlar hem lisede hemde üniversitede arkadaştılar.Babası tolganın yanına girip konuştuğunda nabzı 40dan 60 a yükselmiş babasını hissetmiş.Annesi ve babasından başka hiçkimseye göstermiyolar.
 
OP
S

sühoş

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
599
Tepki
775
Puan
93
Yaş
61
Konum
istanbul
Kaza cuma gecesi olmuş ama ben dün duydum. Bana tansiyonum ve şekerim var diye söylememişler. Televizyonda bile çıkmış iyiki ordan duymadım. Annesi perişan zaten bel fıtığı ameliyatı oldu ve depresyon tedavisi görüyo. İNŞALLAH İYİLEŞECEK SİZE KÖTÜ HABER VERMEK İSTEMİYORUM.
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Eshâb-i kirâmin büyüklerinden Osman bin Huneyf bildiriyor: Iyi olmasi için duâ istiyen bir âmâya, abdest alip, iki rekât namaz kilmasini, sonra “Allahümme innî es'elüke ve eteveccehü ileyke bi-Nebiyyike Muhammedin Nebiyyirrahme, yâ Muhammed innî eteveccehü bike ilâ Rabbî fî hâcetî-hâzihî, li taktiye-li, Allahümme seffi'hü fiyye” (17) duâsini okumasini emretmistir.

Eshâb-i kirâm, bu duâyi hep okurdu. Bu duâda, dilegin kabûl edilmesi için, Muhammed aleyhisselâmi vesîle edilmektedir.

Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm. Duâsi da bütün hastaliklar için okunur. Derdlerden kurtulmak için ve murâda kavusmak için besyüz kerre okunur. Evvelinde ve âhirinde yüzer def’a salevât-i serîfe okuyup duâ etmelidir.

Hadîs-i serîfde buyuruldu ki, “Bir hasta, ‘lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn’ i (15) kirk def'a okursa, sehîd olarak vefât eder. Sifâ bulursa, bütün günahlari afv olur.”baktabul

Âise vâlidemiz buyurdu ki, Resûlullahin bir yerinde agri olsa iki Kûl e’ûzü sûresini okuyup, mubârek avucuna üfler, elini agri olan yere sürerdi.

Bir gün iki gözü a’mâ bir kimse gelip, “yâ Resûlallah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” Allahü teâlâya duâ et, gözlerim açilsin,” dedi. Peygamberimiz, “Kusûrsuz bir abdest al! Sonra Yâ Rabbî! Sana yalvariyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselâmi araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdigim Peygamberim Muhammed aleyhisselâm! Seni vesîle ederek, Rabbime yalvariyorum.Senin hâtirin için kabûl etmesini istiyorum.Yâ Rabbî! Bu yüce Peygamberi bana sefâatci eyle! Onun hurmetine duâmi kabûl et!” duâsini okumasini söyledi. Adam, abdest alip duâ etti. Hemen gözleri açildi. Bu duâyi Müslümanlar, her zaman okumuslar ve maksadlarina kavusmuslardir.

Arkadaşlar hep birlikte okuyalım...
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
Eğer imkanınız varsa 2 rekatta namazda kılalım.
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda Ailesine ve sevdiklerine bağışlasın. inşallah.
Unutmayalım ki hayırda şerde Allah'tandır...
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
ay sühos ablam tüylerim diken diken oldu,suan cok kötüyüm ya ne yazicagimi bilemedim Rabbim evlat acisi yasatmasin tatdirmasin kimseye insaAllah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst