Kızlar bunlarda benim...

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
benim el emeğim göz nurum kurdela nakışı bi kaç havlu modelim .daha yeniyim ama daha güzel şeyler yapıp sizlerle paylaşıcam inş.

Ekli dosyalar

• Görüntü022.jpg
    Görüntü022.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 125
  • Görüntü023.jpg
    Görüntü023.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 119
OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
saol lilavcım.aslında çok becerikli sayılmam ama bi kere heves ettimi yaparım.

rky

Yeni Üye
Tepki
7
kurdele nakışımı?
mükemmel görünüyor sanki yapma çiçek takılmış gibi..özellikle perdeye bayıldım canım..ellerine sağlık

rky

Yeni Üye
Tepki
7
harika olmuş maşallah..kursa mı gittin
nerden öğrendin bu kadar güzel yapmayı canım

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım onlar ne güzel öyle ellerine sağlık çok beğendim
böyle şeylere çok merakım var benimde o perde mi ilk eklediğin çok değişik ve şık olmuş yaa bende yapmak isterdim:lilav:

OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım kursa gittim ama 2 ay kadar gidebildim sonuna yetişebildim.şimdi internetten öğrenerek yapmaya çalışıyorum.

OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım onlar ne güzel öyle ellerine sağlık çok beğendim
böyle şeylere çok merakım var benimde o perde mi ilk eklediğin çok değişik ve şık olmuş yaa bende yapmak isterdim:lilav:

canım merakın ve zamanın varsa bence öğren.gerçekten çok zevkli.ilk eklediğimde tül ve perde canım.inşallah zamanla salon takımı,mutfak takımı,fiskos,çanta ,şal yapmayı düşünüyorum ama onlar baya zorlıycak sanırım...:panter::panter:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım merakın ve zamanın varsa bence öğren.gerçekten çok zevkli.ilk eklediğimde tül ve perde canım.inşallah zamanla salon takımı,mutfak takımı,fiskos,çanta ,şal yapmayı düşünüyorum ama onlar baya zorlıycak sanırım...:panter::panter:

çok istiyorum gerçektende öğrenmeyi canım ya netten bakıyorum demişsin sanırım bende öyle yapabilirim kursa gitmeye vaktim yok malesef
perdeye bittim gerçektende evimin bi köşesine yaparım inşallah bende:panter:
devamını bekliyorum tatlım:sirin:

OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım inşallah yaptıkça paylaşırım sizlerle.aslında bi arkadaşım hiç kursa gitmeden internetten öğrenmiş sende öğrenebilirsin bence istersen tatlım....o perde bi arkadaşın kızına hediye gidicek,çok istedi dayanamadım.zor gibi görünüyor ama aslında yapımı kolay.bi tanede tepsi içi yapmıştıma ama geçen anneler gününde anneme hediye ettim.resmini çekemedim:uzgun:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
onuda görmek isterdim tatlım ama olsun yerini bulmuş nasılsa:lilav:
ozman bende öğrenebilirim çok mutlu oldum elim biraz yatkın ama bakarak olmuyo tabi perde cidden çok zor duruyo canım benim ama çok şık tam benlik vala tam öğreneyim ilk onun gibi bişey yapıcam

OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım sana tavsiyem ilk olarak basit şeyler yap havlu gibi falan.sonra zor olanlara başlarsın.hele elin yatkınsa kesin yaparsın.ben yarın memleketime gidicem inşallah.orda anneme yaptığım tepsiyide çeker gelince koyarım buraya tatlım.birde bunun kitapları var.onlardan alabilirsin.hem çok güzel örnekler var hemde anlatımlı.sana çok yardımı dokunur.ben hocasından öğreniyorum diye almamıştım ama bende alıcam kitap.çünkü orda bütüğn teknikler anlaşılır bi şekilde gösteriliyor.eğer istersen kitabın adını yazarım sana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar