Kızım Nerede - Atv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
ATV 'DE YENİ BİR DİZİ: KIZIM NEREDE

6956-kizim-nerede.jpg


Televiyon Gazetesi�nin haberine göre Atv için çekilecek yeni bizi diziye başlanıyor.



Televiyon Gazetesi‘nin haberine göre Atv için çekilecek yeni bizi diziye başlanıyor. “Kızım Nerede?” isimli dizinin yönetmeni Unutulmaz dizisinin tanıdığımız Ersoy Güler. Dizinin başrolleri için seçilen oyunuclar ise Ece Uslu ve Burak Hakkı. Dizide rol alacak oyuncular arasında yer alınması düşünülen bir diğer isim de Oğuz Galeli. Dizide kızı kaybolan bir annenin dramı ve bu süreç içinde yaşadıkları anlatılcak.


[DM]video/xf6mig_kyzym-nerede-dizisi-3-tanytym-fragm_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
burakhakk.jpg
eceuslu2i.jpg


Kızım Nerede

Yeni bir dizi daha geliyor.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Kızım Nerede için çalışmalar başladı. Geçtiğimiz aylarda başrolünde Ece Sükan’ın oynayacağı konuşulan dizi için Ece Uslu’yle anlaşıldı. Uslu dizide kızı kaybolan bir anneyi canlandıracak. Dizinin jönü ise Burak Hakkı olacak. Dizi için görüşülen isimlerden biri de Acı Hayat’ta rol alan Oğuz Galeli. Atv ekranlarına gelecek dizinin yönetmeni ise Ersoy Güler olacak.

Diğer oyuncular:Huseyin Avni Danyal, Ece Sukan , Kamil Guler ,Tolga Savacı,Yagmur Kasifoglu,Yonca Cevher Yenel, Pelin Yoru , Bengu Tezcan,Özge Gürer ,Selin Kobal , Duygu Şen
Kanal :Atv

[DM]video/xf7tko_kyzym-neredey-fragman-2_shortfilms[/DM]

[DM]video/xfguhe_kyzym-nerede-2-fragman_shortfilms[/DM]

[DM]video/xfggmc_kyzym-nerede-4-tanytym-fragmany-www-tivitakip-com_shortfilms[/DM]

----------------------------------------------------------

Ece Uslu'da çocuklarına bir kavuşamadı bu dizilerde özellikle mi seçiyor acaba :)
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Degisik bir diziye benziyor, ben basta Aliye tarzi diye düsünmüstüm. Ilgimi cekti acikcasi. :sila:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
12206531.jpg


Yayın tarihi belli oldu

Atv'nin merakla beklenen dizisi Kızım Nerede'nin yayın tarihi belli oldu.


Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Ece Uslu, Burak Hakkı, Yağmur Kaşifoğlu, Yonca Cevher Yenel ve Tolga Savacı'nın paylaştığı Kızım Nerede 17 Aralık Cuma akşamı saat 22.00'da Atv ekranlarında olacak.

Atv'nin yeni dizisi Kızım Nerede 17 Aralık Cuma akşamı Gönülçelen'den hemen sonra yayına girecek.

Hürriyet

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38835_kizim-nerede.jpg

Kızım Nerede

Tarih: 2010-12-17 TV : ATV Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi


KIZIM NEREDE? SORU NE KADAR BASİTSE, CEVAP O KADAR ZORDUR!
En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı, en yakınımızdakileri, hatta kendimizi ne kadar iyi tanıdığımızı düşünmemize sebep olacak,
izleyicileri her bölümde daha da şaşırtacak hiyakesiyle dikkat çeken

KIZIM NEREDE? (Yeni Dizi)
Türkiye’nin merakla beklediği yeni dizi “Kızım Nerede” ilk bölümüyle 17 Aralık Cuma günü saat 22.00’de ATV’de izleyicisiyle buluşuyor...
1.Bölüm Özeti:
Ülkenin tanınmış iş adamlarından Zafer Demiray, eşi Suna, üç kızı Zeynep, Cansu ve Eylül, kız kardeşleri İpek, Mine ve onların eş ve çocuklarıyla birlikte büyük, mutlu bir aileye sahiptir. Kurdukları ve büyüttükleri aile şirketi büyük başarılara imza atmıştır. Tüm bunların üzerine ailenin bir araya geldiği doğumgünü partisinde kutlanan bir diğer başarı da Zafer Demiray’ın yılın iş adamı seçilmiş olmasıdır. Zafer Demiray bu mutlu tabloda hayal edebileceği
her şeye sahiptir.
Kutlamanın devamında Zeynep ve 3 kuzeni gece partiye gitmek için izin isterler ve zorlanmadan izni koparırlar. 4 genci partiye Zafer Demiray bırakır. Gece saat 3:00’te Zeynep’in annesi Suna ile halası İpek gençleri almaya gelirler. Eğlencenin sonuna yaklaşıldığı her halinden belli olan mekanda Suna ve İpek tek tek tüm kuzenleri bulurlar. Fakat Zeynep ortada yoktur! Kuzenlere sorarlar. Kimse Zeynep’i görmemiştir. Cep telefonu da kapalıdır.
Birlikte gitmiş olabileceği yakın arkadaşlarını ararlar ama Zeynep hiçbir yerde yoktur! Tüm aile için korku dolu bekleyiş başlar. Mutlu aile tablosu bir anda kabusa dönmüştür. Zeynep nerededir?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
kizim175.jpg


Tarih: 2010-12-24 TV : ATV Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi


KIZIM NEREDE? SORU NE KADAR BASİTSE, CEVAP O KADAR ZORDUR!
KIZIM NEREDE?
(Yeni Dizi)

İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken “Kızım Nerede?” ikinci bölümüyle 24 Aralık Cuma günü saat 22.00’de ATV’de...

2.Bölüm Özeti:
Zafer büyük umutlarla depoya gelir ancak Zeynep’in yerinde bir maket vardır. Başına aldığı darbe sonrası kendini su dolu bir tankın içinde bulur. Bu sırada Kağan onu kurtarır.

Bahadır, İpek’in çocuklarına karşı olan tutumundan memnun değildir. İpek kafasını dağıtmak için Nihat’ın evine gider... Eve geri döndüğünde ise İpek’i kötü bir sürpriz beklemektedir...

Şüpheli Zafer’i tekrar arayıp polise haber vererek çok yanlış yaptığını ve bunun bedelini ödeteceğini söyler. Zafer ve Kağan telefon kayıtlarını tekrar tekrar dinleyerek Zafer’i arayan kişinin kimliğini tespit ederler.

Kağan, Rüzgar’la tekrar konuşur ve onu Zeynep’le arasında olanları itiraf etmeye zorlar. Emre ise üzerindeki baskılara daha fazla dayanamayarak Suna ve Zafer’in evine gider, onlara Zeynep ile Rüzgar’ı öpüşürken gördüğünü söyler. Şok olan Suna ve Zafer, Rüzgar’la konuşmaya giderler.

Mine ve Kemal duyduklarına inanamazlar. Zafer ise çok sinirlidir, bu durum kardeşlerin arasındaki bağların zarar görmesine yol açacaktır.

Yaşanan olaylar Zafer ve Suna’nın evliliklerini de olumsuz yönde etkilemektedir. Suna, kocasına olan inancını yavaş yavaş yitirmektedir. Zafer ise çok sinirlidir ve ailenin tüm bireylerini konuşmak için evine çağırır...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39358_kizim-nerede.jpg

Kızım Nerede?

Tarih: 2011-01-07 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi


Zeynep ailesinin tanıdığından farklı bir kız mıdır? Polis neden Rüzgar’ı tekrar sorguya alacaktır?

Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı’nın başrollerini paylaştığı “Kızım Nerede?” heyecan dolu yeni bölümüyle
7 Ocak Cuma günü 22.20’de ATV’de...

KIZIM NEREDE?
(Yeni Bölüm)

3. Bölüm Özeti:
Başlangıçta son derece mutlu ve birbirine bağlı görünen büyük aile; Zeynep’in ortadan kaybolması ile iyiden iyiye karışmaya başlar. Rüzgar, Zeynep ile ilgili bir şeyler saklamaktadır ve dayısı Zafer Demiray bunu öğrenmekte kararlıdır. Suna, öğrendikleri karşısında çileden çıkar ve o da yeğenlerinin üzerine gitmeye başlar. Komiser Kağan, yer altı dünyasında Zeynep ile ilgili yeni bilgiler peşinde koştururken bir yandan da geçmişine dair gördüğü rüyalar yavaş yavaş hayatını zorlaştırmaya başlayacaktır.
Kocası Zafer’e duyduğu güveni her geçen gün daha da yitiren Suna, gördüğü rüyaların da etkisinde kalarak; yüreğinin sesini dinlemeye karar verir ve kızını kendi yöntemleriyle aramaya başlar. Suna, bu arada Zeynep kaybolmadan öncesine dair ikisinin arasında geçmiş bazı konuşmaları düşünür ve Zeynep’in kendisine bir şeyler söylemeye çalıştığını ve kendisinin onu ihmal ederek dinlemediğini hatırlar. Bu durum çok kötü hissetmesine ve kendisini suçlamasına neden olacaktır. Zeynep’in okuldan yakın arkadaşı olan Melisa’nın da Zeynep’e dair sakladığı bazı şeyler vardır. Fakat bunu ne Suna’ya ne de polis’e anlatmaya niyeti yoktur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39531_kizim-nerede.jpg

Kızım Nerede?

Tarih: 2011-01-14 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi


Yeni bir ipucu bulunuyor...Bu ipucu kuzenleri bir kez daha şüpheli durumuna getiriyor...

Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı’nın başrollerini paylaştığı “Kızım Nerede?” heyecan dolu yeni bölümüyle
14 Ocak Cuma günü 22.20’de ATV’de...

KIZIM NEREDE? (Yeni Bölüm)

4. Bölüm Özeti:
Rüzgar’ın polisteki sorgusu devam ederken hiç beklenmedik bir gelişme olur. Rüzgar’ın annesi ve babasını değil de dayısını görmek istediğini söylemesi herkesi şaşkına çevirir. Bu istek Kağan’ın “ Demiray Ailesi” hakkındaki şüphelerini daha da güçlendirir. Rüzgar sorgu odasında dayısına ne söyleyecek? Zafer’i öfkeden delirtecek sözlerle Zeynep’in ilgisi ne? Ya Suna? O da bütün gece ulaşamadığı kocasını artık sorgulamaya başlamıştır. Öfkeyle söylenen sözler en çok da Zafer’in yüreğini yakar.
Kağan ise etrafı yalanlarla çevrili bir soruşturmanın içinde Zeynep’in izini aramaya devam eder. Emin olduğu tek şey “birilerinin” yalanlarla korunduğu gerçeğidir. Tüm bunlar olurken Demiraylar’ın evine gelen telefon ortalığı bir anda karıştırır. Telefondaki ses “Zeynep” olduğunu söylemektedir… Gerçek ortaya çıktığında Demiraylar’ın acısı biraz daha katlanacaktır. Bu arada polis yeni bir ipucunun peşindedir. Bu ipucu kuzenleri bir kez daha şüpheli durumuna getirir. Suna kızıyla yaşadığı o son anlara geri dönerken, Kağan da en büyük acısıyla yüzleşmeye hazırlanır. Geçmiş yavaş yavaş gün ışığına çıkmaktadır.
Diğer tarafta İpek, Nihat’la olan yasak ilişkisini bitirme kararı aldığı gece büyük bir sırrı öğrenir… Mine ise oğlunun hiç görmediği bir yüzüyle karşılaşacaktır… Ancak en şok edici gelişme kuzenlerden birinin ceketinde bulunan kanla ortaya çıkar. Ortalığa bomba gibi düşen bu gelişme hiç beklenmedik olayları da beraberinde getirir. Zeynep’in kaybolduğu gece neler olmuştur?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39849_kizim-nerede.jpg


Tarih: 2011-01-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Yeni bir ipucu bulunuyor...Bu izler Kağan’ı Zeynep’e götürecek mi?
Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı’nın başrollerini paylaştığı “Kızım Nerede?” soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle
28 Ocak Cuma günü yeni saatinde 20.00’de ATV’de...

KIZIM NEREDE?
(Yeni Bölüm)
6. Bölüm Özeti:

Kağan’ın getirdiği fotoğraflar Zafer Demiray’ı iyice köşeye sıkıştırmıştır. Zeynep’in kaybolmasıyla, babası hakkında öğrendiği gerçekler arasında nasıl bir bağlantı vardır? Mine en yakın arkadaşı Ebru’nun ondan bir şeyler saklamasından iyice rahatsız, bilmeden onun ve ailesi için karanlık gerçeklere doğru yürümektedir. Baskılara dayanamayan Ebru gerçeği nihayet itiraf eder… Diğer tarafta emniyet Zeynep’i gördüğünü iddia eden tanıktan bir şey elde edemezken, Suna çaresizlik içinde kızını tek başına aramaya devam eder. Zafer ve kız kardeşi İpek arasındaki ipler gittikçe gerilmektedir. Demiray ailesi kumdan bir kale gibi yıkılmaya başlamıştır artık. İpek ve Nihat ilişkilerine çekinmeden devam ederken, onları bekleyen tehlikeden habersizdirler.

Zeynep’e ait başka bir ipucu hiç kimsenin tahmin etmediği bir yerde bulunur. Bu izler Kağan’ı Zeynep’e götürebilecek midir? Kağan Zeynep’le beraber her dakika kendi geçmişine biraz daha yaklaşıp acılarıyla yüzleşmektedir. Tüm bu sıkıntıların içinde yenilen aile yemeği tam tersi gerilimli anlara sahne olur. Herkes birbirini suçlamakta, kimse kimseye güvenmemektedir. Bu arada polis Zeynep’in görüldüğü civarda büyük bir arama başlatır. Ve bir kulübede nihayet Zeynep’in izine rastlanır. Peki ya Zeynep? Orada mıdır? Suna’nın her gece gördüğü kabusların, Zeynep’in onu kurtarması için yalvarmalarının bir anlamı var mıdır? Yoksa her şey basit bir tesadüften mi ibarettir?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst