Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesi Kılıç ve Ney

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
403406554517.jpg


Kıvanç'ın tek rakibi Jude Law

Bir Türk asker ile Ermeni kızının aşkını konu alan film, barış mesajı verecek. Kıvanç Tatlıtuğ, sevdiği kız için Jude Law ile savaşacak!

Türkiye'deki şöhretini önce Ortadoğu'ya taşıyan Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de Hollywood'a göz kırpıyor.

Saklambaç'ın haberine göre; yakışıklı oyuncu, Türk-Fransız ortak yapımı olan 'Kılıç ve Ney' adlı filmde; Jude Law, Vanessa Paradis, Sean Penn ve Guillaume Delorme ile kamera karşısına geçecek. Marsilya'nın yanı sıra Erzincan ve Van'da çekilecek olan filmin startı önümüzdeki yılın ilk aylarında verilecek. Kılıç ve Ney' adlı film; Türk ile Ermeni dostluğunu tüm dünyaya vurgulayacak.

Dünya izleyecek
Kerem adlı bir askeri oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, rol gereği Arpi adlı Ermeni bir kıza aşık olacak. Türk ile Ermeni gençlerin öfkeleri kenara bırakıp aşklarının peşinden gitmesini konu alan 'Kılıç ve Ney' için ABD basını; "Türkler ile Ermeniler'in barış halinde olduğunu en iyi şekilde anlatıyor" dedi.

Tek rakibi Jude Law
Kıvanç Tatlıtuğ'un Kerem adlı bıçkın bir Türk askerini oynayacağı filmin diğer yakışıklı oyuncusu Jude Law. İki oyuncu, rol gereği Vanessa Paradis için karşı karşıya gelecek.

Arpi adındaki Ermeni kızına aşık olan Kerem, Jude Law'ın oynadığı karakterin de Arpi'yi sevmesiyle kendisini zor bir mücadelenin içerisinde bulur. Arpi'nin gönlü ise Kerem'dedir.

Sabah



2.Haber

kivanc_tatlituga_rahmi_koc_carpti.jpg


Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesi Kılıç ve Ney

Kıvanç Tatlıtuğ beyaz perdeye Kılıç ve Ney’le adım atıyor
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 'Kılıç ve Ney' isimli projesiyle beyaz perdede yer alacak

Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak. Çekimler Türkiye'nin Van ve Erzincan şehrinde yapılacak. Türk-Fransız yapımı olacak filmin çekimlerinin bir kısmı Marsilya'da yapılacak. Çekim yerlerinin tamamı henüz belirlenmedi anca şimdilik Marsilya, Van ve Erzincan'da yapılacağının belirlendiği açıklandı.

Filmde yer alacak oyuncular; Guillaume Delorme, Kıvanç Tatlıtuğ ve Michel Platini’yi canlandıran Türk asıllı Fransız oyuncu Eric Kem- Jude Law ve Vanessa Paradis ile paylaşacak…

Filmin detayları
Fransa’nın ünlü oyuncusu Alain Delon tahtını kendisine çok benzettiği Fransız ünlü oyuncu Guillaume Delorme’e devretti…

Fransızların starı Guillaume Delorme, başarılı oyunculuğu ile Alain Delon’u canlandırdığı “Romy” (Romy Schneider ve Alain Delon’un hayatı) filmi ile tüm Dünya’da beğeni kazanarak ilgileri üzerine topladı…

Bir çok ülke yapımcısının dikkatini çeken ve bunun sonucunda birlikte çalışma teklifleri alan Guillaume Delorme bu tekliflerden ikisini hayata geçiriyor… Empati Film yönetiminde Türk – Fransız ortaklığı ile “Sword and Ney” (Kılıç ve Ney) ve yakında çekimlerine başlanacak olan “Siyasi Tutuklu” filmi için anlaşan oyuncu Guillaume Delorme filmin ön hazırlıkları için Türkiye’ye geliyor…

“Sword and Ney” (Kılıç ve Ney) Farklı din ve topluluklardan olan iki kişinin kini ve öfkeyi bir yana bırakıp aşkı kutsadıkları bir dönem hikayesi… Türk-Ermeni dostluğunun tüm Dünya’ya önemle vurgulanacağı filmde; Ermeni kızı Arpi ile Türk yüzbaşı Kerem’in bütün zorluklara, engellere direnen ölümsüz ve korkusuz aşklarını tüm saflığı ile izleyeceğiz…

Filmin başrollerini; Guillaume Delorme, Kıvanç Tatlıtuğ ve Michel Platini’yi canlandıran Türk asıllı Fransız oyuncu Eric KEM- Jude Law ve Vanessa Paradis ile paylaşacak…

“Siyasi Tutuklu” İnsan hakları ihlallerini ve siyasi fikir suçlularını konu alan film… Senaryosunu Guillaume Delorme ve önemli Dünya siyasetçileriyle yaptığı televizyon programlarından Türkiye ve Fransa’da tanınan Türk asıllı Fransız gazeteci-yazar ve sunucu Claire G. Evren birlikte yazmaktadırlar…

Film; 2000 yılından bugüne dek dört ülkede uzun süre hücre tecrit koşullarında kalmış dört siyasi tutuklunun yaşadıkları- yaşam savaşı isyanları ve Avrupa’da uygulanan cezaevi sistemini anlatmaktadır…

“Siyasi Tutuklu” filminde Guillaume Delorme başrolü Sean Penn ile paylaşacak ve oyunculuğun yanı sıra ünlü Fransız yönetmen Vincent Giovanni ile birlikte yönetmen koltuğuna oturacak.

“Siyasi Tutuklu” filminin senaryo çalışmaları ve ön hazırlıklar için oyuncu ve senarist Guillaume Delorme ve yine program sunucusu ve senarist Claire G. Evren 15 Aralık 2010 Çarşamba günü İstanbul’da buluşuyor.
Ayaklıgazete
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Öğlen magazin haberlerinde izledim. Daha resmi birşey yokmuş; ama umarım oynar. :eek:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
691203982319.jpg


Kıvanç bu işe çok şaşırdı

Kıvanç Tatlıtuğ, Türk-Fransız ortak yapımı 'Kılıç ve Ney' filminde oynayacağına dair haberleri duyunca çok şaşırdı: "Yok öyle bir şey. Bana resmi teklif gelmedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum valla"

Çekimlerine yakında başlanacağı söylenen Türk- Fransız ortak yapımı 'Sword And Ney-Kılıç ve Ney' adlı filmde rol almaya hazırlanan Fransız oyuncu Guillaume Delorme, önceki akşam filmin yapımcısı İsmail Umaç ve senarist Claire G. Evren ile Reina'da yemek yedi.

"HAYIRLI OLSUN"
Yapımcılar tarafından yapılan basın açıklamasında Delorme'ye Kıvanç Tatlıtuğ'un da eşlik edeceği belirtilmişti. Oysa önceki akşam Arnavutköy'deki Eftelya Balıkçı'sında olan Tatlıtuğ, mekan çıkışında gazetecilerin "Hayırlı olsun, 'Kılıç ve Ney' filminde oynuyormuşsunuz" demesi üzerine çok şaşırdı. "Yok öyle bir proje, nereden çıkarttınız?" diyen Tatlıtuğ, gazetecilerin, isminin geçtiği basın bültenini göstermesi üzerine şaşkına döndü ve "Yok öyle bir şey. Bana resmi bir teklif gelmiş değil. Ne diyeceğimi bilemiyorum valla!" dedi.
Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst