Kıvanç Tatlıtuğ Muhteşem Yüzyıl'a mı katılacak?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
kg41_640.jpg

Muhteşem Yüzyıl için ortaya atılan bir iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

Bu iddialara göre, dizide önümüzdeki sezon hızlı bir zaman atlamasıyla Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümünün ardından tahta Sarı Selim geçecek. Sarı Selim'i de şu anda Kuzey Güney dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ canlandıracak. Bu senaryoya göre tarihin doğal akışı gereği başta Halit Ergeç olmak üzere bir çok oyuncu diziden ayrılacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
kivanc-tatlitug-ayinda-ekrana-donuyor_51855_b.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ, Muhteşem Yüzyıl'a geçecek mi?

Kıvanç Tatlıtuğ'un, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde rol alacağı iddialarına dizinin yapımcısından yalanlama geldi.

İddialara göre, dizide gelecek sezon hızlı bir zaman atlamasıyla Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümünün ardından tahta geçecek olan Sarı Selim'i, şu anda Kuzey Güney dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ canlandıracaktı.

Ünlü oyuncunun çok izlenen dizide yer alacağı söylentileri özellikle sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı ise Kıvanç Tatlıtuğ’un diziye katılacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

Savcı, Kıvanç Tatlıtuğ’u dizinin kadrosuna almak gibi bir planları olmadığını söyledi.
Alıntı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
fft31_mf1249825.Jpeg

'Sarı Selim' kim olacak ?

Kanuni'nin oğlu kim olacak

Geçen yaz sona eren ‘Survivor 2012’nin yarışmacıları arasında yer alan Anıl Tetik’in, Star TV’deki ‘Muhteşem Yüzyıl’da ‘Sarı Selim’i (Kanuni’nin oğlu) oynaması için teklif aldığı ortaya çıktı. Anıl Tetik “Evet teklif aldım. Ama oyunculukta henüz yetersizim. Kabul edemedim. Şimdi ders alıyorum. Bu karakter diziye gelecek yıl dahil olacak. Belki yeniden buluşuruz” dedi.
fft2mm1249826.jpg

Teklifin Kıvanç Tatlıtuğ’a götürüldüğü iddia edilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ise teklif aldığını doğrulamadı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Kıvanç'ı bıraksınlar ayol Kuzey'e ne olacak sonra -kizginbenim derdimde başka dizim gidebilir elden tutuştum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar