Kışlık çizme ve botlar

cansupekin

Yeni Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
5
Tepki
0
Puan
1
Yaş
39
Konum
istanbul
Ayakkabı tutkusu olmayan bir kadın tanıyor musunuz? Tanıyorsanız, onlar gerçekten nadir kadınlardandır. İster spor olsun ister yüksek topuklu; her kadının içinde kocaman bir oda dolusu ayakkabı hayali vardır! Gelelim bootielere. Son birkaç yıldır oldukça trend olan bootieleri, belki de birçoğumuz moda programlarından “keşke bu pantolonun altına siyah bir bootie giyseydin” sözleri ile biliyordur. İsmini bilmesek veya telaffuz edemesek bile o pantolonun altında o siyah bootienin güzel olacağını biliriz!

Bootie kelimesiyle tanışana kadar yarım veya kışlık bot diye tabir ettiğimiz ayakkabılardı. Genellikle kış veya sonbahar aylarında eteklerimizin, pantolonlarımız altına giyerdik. Moda programlarıyla birlikte hepimiz birer moda eleştirmeni olduktan sonra, yaz mevsiminde de bootielerin giyilebileceğine ve hangi kıyafetlerle daha güzel olacağına dair yorumlar yapmaya başladık. Aslında kötü de olmadı; internetin velinimetlerinden de faydalanarak birbirinden güzel giyimli bayanların, sokaklarda podyum gibi yürümeye başladığını gördük. Peki, gerçekte biliyor musunuz bootie nedir?

Kış aylarının son ama en zorlu dönemleri yaşanırken, sağlık açısından hala riskli bir periyot içerisindeyiz. Yağmur ve soğuk hava gibi şartlar bizleri en çok zorlayan faktörlerin başında geliyor. Nisanın yarısına kadar sürecek olan bu olumsuz koşulları düşündükçe dikkat edilmesi gereken bir süreç içerisinde olduğumuzu söylemek mümkün. Yeni Model Ve Botlar bu süreçte en çabuk hasta olduğumuz uzvumuz ise ayaklarımız. Tercih ettiğimiz çizme ve botların kalitesi bizlerin sağlığını da o denli kurtaracak etkenler olarak göze çarpmaktadır. Yeni Model Çizme Ve Botlar peki bu yıl içerisinde neleri kullanmaya devam edeceğiz? Ve hangi seçenekler ile karşılaşacağız?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst