Koç burcu sahalardaYa ben hiç kıskanç değilim bende bir sorun mu var acaba sadece iyi bir fikri kıskanırım "tüh be süpermiş benim aklıma niye gelmedi" diye...
Öyle oldu galiba Koç'um benim her yerde kendisini belli ediyorKoç burcu sahalarda
Bak mesela sitede @kelebegim var ya onun "Benimle Kal" diye bir hikayesi var (buraya eklemedi başka yerde okudum) onu ben yazmış olmak isterdim gözüm kaldı hikayende kelebeğim o konu benim niye aklıma gelmedi tüüüh!Ya ben hiç kıskanç değilim bende bir sorun mu var acaba sadece iyi bir fikri kıskanırım "tüh be süpermiş benim aklıma niye gelmedi" diye...
Aa! İlk defa şu an duyuyorum bunu senden. Bak şimdi öyle bir yazasım geldi ki, özledim ya dönmek istiyorum sahaya. Ben yazayım ki sen keyifle okuÖyle oldu galiba Koç'um benim her yerde kendisini belli ediyor
Bak mesela sitede @kelebegim var ya onun "Benimle Kal" diye bir hikayesi var (buraya eklemedi başka yerde okudum) onu ben yazmış olmak isterdim gözüm kaldı hikayende kelebeğim o konu benim niye aklıma gelmedi tüüüh!
Neymiş neymiş konusu siteyede eklesin okuyalımÖyle oldu galiba Koç'um benim her yerde kendisini belli ediyor
Bak mesela sitede @kelebegim var ya onun "Benimle Kal" diye bir hikayesi var (buraya eklemedi başka yerde okudum) onu ben yazmış olmak isterdim gözüm kaldı hikayende kelebeğim o konu benim niye aklıma gelmedi tüüüh!
Bende okurum canım merak ettimAa! İlk defa şu an duyuyorum bunu senden. Bak şimdi öyle bir yazasım geldi ki, özledim ya dönmek istiyorum sahaya. Ben yazayım ki sen keyifle okuBen senin kıskançlığını yerim
Ye benim kıskançlığımı afiyet olsun böyle kıskançlık dostlar başınaAa! İlk defa şu an duyuyorum bunu senden. Bak şimdi öyle bir yazasım geldi ki, özledim ya dönmek istiyorum sahaya. Ben yazayım ki sen keyifle okuBen senin kıskançlığını yerim
Spoiler verememNeymiş neymiş konusu siteyede eklesin okuyalım
Heycanla bekliyorumm canım etiket falanda yap görmessem hemen uçarım@bitter_im, o zaman yakın zamanda ekleyeyim hem üzerinde düzenlemiş olurum iyi denk gelir
Spoiler verememGerçi siz Uzak Şehir izleyen izleyicilersiniz bizdeki entrikalar kesmez sizi
yaaa yaaa eveet öyle entrikalarınız yoksa kayınpeder geline gelin kaynına eltim kaynıma atladı muhabeti hiç sevmeyiz