Kış Düğünü..

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
url


Boynu ve omuzları saran peluş ya da suni kürkten yapılmış yumuşak etoller, şallar, çarpıcı pelerinler ve straplez model gelinlikler kış düğünlerinin alımlı ve vazgeçilmez kombinasyonlarıdır. Damat siyah ya da beyaz kuyruklu bir smokin ve beraberinde buna uygun bir şapka ve palto giyebilir. Beyaz smokin giyinen damatlar için gri ya da gümüş rengi kravat ve yelek önerilir. Özellikle kış düğünlerinin vazgeçilmez gelin saçı olan şık bir topuz ve ışıl ışıl parlayan bir gelin tacı ve yumuşak bir manşon ile ısıtılan narin eller..
Böylesi göz alıcı bir gelinlik seçtikten sonra saç ve makyajınız önerilerinden sonra kış düğününde kullanılması gereken büyülü renkler olarak kestane ve gümüş rengi, parlak koyu mavi, orman yeşili ve altın rengi ve tabi ki beyaz ve zümrüt yeşilini tavsiye ediyoruz. Doğru renk seçimi ve uyumlu kullanılmış renklerle hiç şüpheniz olmasın büyülü bir kış düğünü sizi bekliyor.

url


Davetiyeler kış mevsimini temsil eden içerik ve imajlar yansıtabilirken davetiyede kullanılan görüntüler kış resimleri olabilir. Kullanılacak yazı rengi şüphesiz ki düğünün genelinde kullanacağınız renklerle uyumlu olmalıdır. Eğer düğün detaylarında beyaz, kristal ve gümüş kullanılmışsa davetiye yazısı da gümüş rengi olmalı ve gümüş kar tanaleri ile tercihe göre süslemeler yapılmalı. Düğününüzün her detayı birbiriyle uyum içinde olduğunda en özel gününüzün şıklığı ikiye katlanacaktır.
Düğün dekorasyonunda ve gelin buketinde kullanacağınız çiçekler kış konseptine uygun olmalı ve beyaz renk seçilmelidir. Çam kozalakları, çobanpüskülü, ökseotu gibi değişik bitkiler düğünde yer alacak her türlü çiçek aranjmanı, düzenleme için kullanılabilir. Düğün dekoru için önerilerimiz olabildiğince çok yeşil ve beyaz çiçekler, beyaz ışık, buz salkımı süslemeli ışıklar, beyaz tüller ve kar taneleriyle süslenmiş masa örtüleri.

url
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
O hava biraz sıkıntı yaratır ya ama kapalı mekanda dışarıdan kar gözükmesi hoş olabilir her yer bembeyaz falan tercihe bağlı tabi :9:
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ne kadar güzel olursa olsun titreye titreye düğün yapamam sahsen :cilgindans:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst