Afyon Lokumu tarifimi buna uyarladım ama bunda yağ yok
Kırmızı Kalpli Muhallebi
1 lt süt
9 çorba kaş. şeker
6 tepeleme çorba kaşığı un
2 paket vanilya
Vişneli Jöle - 2,5 çay bardağı kaynak su, 2,5 çay bardağı soğuk su
(Jöle yoksa herhangi bir kırmızı meyvesuyuna nişasta ekleyip pişirin onu koyun ben genelde öyle yaparım ama bu seferlik böyle oldu )
Yapılışı
Süt,şeker ve unu pişirin. Kaynayınca ocaktan alın vanilya ekleyip karıştırın. Büyük bir kaba yayın buzdolabında iyice soğutun. Jöleyi üstündeki tarife göre hazırlayıp beyaz muhallebiyi kalp kurabiye kalıbı ile kesikler yapıp o kısımları boşaltın. Jöleyi boş kalplerin içine döküp 2-3 saat buzdolabında donmasını bekleyin