Kırgın Çiçekler (Atv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1433148227479.jpg


KIRGIN ÇİÇEKLER
Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır...

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...
Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.


 

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
24.bölüm:

Gökhan'ın hayırsız ve dayakçı babası yıllar sonra kanser hastalığı yalanıyla kendini acındırarak eve dönmüştür.
Bunun üstüne bir de kumar borcu yüzünden evde silahlı adamlar tarafından rehin alınır. Gökhan'a paralarını alamazlarsa öldüreceklerini söylerler. Gökhan'ın bir yanı bırak gebersin dese de, kötü de olsa benim babam diyerek yardım etmeye karar verir. Ama o parayı bulamaz. Son çare olarak Defne'den istemek zorunda kalır. Defne de gizlice annesinin mücevherlerini alıp Gökhan'a verir. Annesinin haberi olduğunu söyler. Nazan Hanım mücevherlerini yerinde bulamayınca önce Mesude sonra Kemal'i suçlar. Kemal bu sefer ilk defa suçsuz yere karakola götürülür.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst