Efendi olanlarda vardır ya kim demiş onu
sen kendin gibi git yahu onların kriterine uyacaksın diye çizgini ne değiştiriyorsun
Efendi olanlarda vardır ya kim demiş onusen kendin gibi git yahu onların kriterine uyacaksın diye çizgini ne değiştiriyorsun
sunucu Selçuk Yöntem değil mi çok severim ben onu ya zarif bir amca o :sirin:Eğer gerçekten öyle şeyler varsa reyting yaptıracak şeyler arıyorlar demek kisunucu Selçuk Yöntem değil mi çok severim ben onu ya zarif bir amca o :sirin:
Ben bir üniversitede ilk popstara izleyici öğrenci olarak gitmiştim Psi.nk(araya kaynadım da
) ama fıtık olduydum alkış yapmana bile karışıyorlar köşede kadın alkışlayın bilmem ne yapın vs diye paralıyor kendisini inadına alkışlamadım sinir etti beni
Gidiyor musun özge son kararın mi kabul edilirse bize de haber ver bir yerde okumuştum 3kez mülakata cagiriyorlarmis
Aay gittin geldik demek heyecan yaptın mı? Çağırmazlarsa da sıkıntı etme gezip tozduğun yanına kâr kalmış :istebu: hava soğuk gerçekten kar mı yağacak ne :ne:
Müge Anlı dedikodusu gördümbelli zaten ya çok mesafeli soğuk bir tip o Esra Ceyhan'a da öyle derler ekranda çok güler yüzlü durup ara verince suratı sirke satıyormuş giden ne antipatik kadın diyordu