Kim Korkar Domuz Gribinden...

Katılım
5 Aralık 2009
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
“Kim Korkar Domuz Gribinden! ”

"Sağlıklı bir toplum için, çocuklar mikroplarla savaşıyor"

Çocuklar için yapılan her şeyin büyük bir özen ve sorumluluk duygusuyla yapılması gerektiğine inanan, bu alanda verilen en önemli ödüllerden birini;"Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü" nü almış olan Tiyatro Yeniden, Kozyatağı’ nda, Atacan Koleji içinde bulunan “Atacan Sanat Merkezi” nde, Aralık ayı boyunca "Parmaklarım Konuşuyor" adlı oyunu sahneleyecek.

Oyunun Konusu; Her İşin Başı Sağlık! Biliyoruz ki sağlığımızı kaybettiğimiz zaman hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Hastalıklara karşı korunmanın en kolay ve etkili yolu ise kişisel temizliğimize verdiğimiz önemden geçiyor. Bir çok bilimsel araştırma göstermiştir ki; Çocuklarımızın hastalanmasına neden olan pek çok hastalık, temizlik kurallarına, hijyen koşullarına yeterince uyulmamasından kaynaklanmaktadır...
Bu bilinçle hareket eden Tiyatro Yeniden "Sağlıklı bir toplum için, çocuklar mikroplarla savaşıyor" sloganıyla çocukları “Parmaklarım Konuşuyor” adlı oyuna bekliyor..

Çocuğun en değerli hazinesini; " Düş Gücünü " harekete geçirecek, çocukların kendi aralarında oynarken yaşadıkları ve vazgeçilmez olan "Serüven Duygusunu" yaratacak, didaktik olmayan bir biçimde mesajını iletecek, müziklerle danslarla zenginleştirilmiş "Fantastik Bir Oyun" "Parmaklarım Konuşuyor" .





Tek Perde 50 Dk.

Yazan/Yöneten: Dersu Yavuz Altun

Dekor: Nihat Çelik

Kostüm: Kulis Kostüm

Müzik/Efekt: Oya Erkaya Ayman, Tufan Dağtekin, Effective Stüdyoları

Oynayanlar : Çağlar Tüfekçi, Neylan Özgüle, Öze Solak, Emre Saka, Volkan Aktan , Bennur Duyucu.





12 ARALIK’TAN İTİBAREN HER CUMARTESİ/ PAZAR SAAT 13:00

ATACAN KÜLTÜR MERKEZİ ATACAN KOLEJİ / KOZYATAĞI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst