T
tugceyildiz
Misafir
REF NO: RE-11-04/43
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 DK.
PİŞME SÜRESİ: 20 DK.
4 KİŞİLİK
MALZEMELER
300 gr. kestane
30 gr. tereyağı
2 su bardağı Amerikan pirinci
Sıcak su
Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye tereyağını koyup eritin. Üzerine pirinci ilave edip kavurun. 4 su bardağı sıcak su ekleyip ağzı kapalı olarak pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin. Haşlanmış kestaneleri pilava ekleyin ve tuzla tatlandırın. Pilav demlendikten sonra sıcak olarak servis yapın.
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 DK.
PİŞME SÜRESİ: 20 DK.
4 KİŞİLİK
MALZEMELER
300 gr. kestane
30 gr. tereyağı
2 su bardağı Amerikan pirinci
Sıcak su
Tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye tereyağını koyup eritin. Üzerine pirinci ilave edip kavurun. 4 su bardağı sıcak su ekleyip ağzı kapalı olarak pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin. Haşlanmış kestaneleri pilava ekleyin ve tuzla tatlandırın. Pilav demlendikten sonra sıcak olarak servis yapın.