Kendine bir hayat kur bakalım

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ay tam benlik,,,,,,

ilk olarak okurdum tabi,,,,meslek hayalim hergun degisirdi benim:kptmya:ama doktor olabilir,,,,

sonradan,erken evlenmezdim,gurbete gelmezdim,,,

ve her zaman spor yaparak,formumu korur,hep guzel kadin olarak kalirdim,,,

simdilik bu kadar dur daha aklima gelr,geldikce yazarim,,,

S

Saffarri

Misafir
ilk basta okumadan evlenmezdim:mendil: ama yinede esimle evlenirdim)))) ismim Amira olurdu. simsiyah sacli ve yesil gozlu olurdum))))tenim bembeyaz olurdu:kptmya: zengin olurdum,ama cok sicak ve kucuk bahceli bir evde yasiyor olurdum)))))hmmmmm......oyle isteeeee,aklima geldikce yazarimm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
öğretmen olurdum hala bekardım 40 yaşına kadar evlenmezdim günümü gün ederdim..o yaştan sonra da izdivaç programına katılır zengin bi beyle evlenirdim:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
öğretmen olurdum hala bekardım 40 yaşına kadar evlenmezdim günümü gün ederdim..o yaştan sonra da izdivaç programına katılır zengin bi beyle evlenirdim:kptmya::kptmya::kptmya:
:gul: anaam çok güldüm böyle bir mesaj beklemiyordum süpersin...

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
bulunduğum hayattan memnun ama eksiklerim var tabiki şimdi evli olmak güzel bir iş sahibi olmak evimde eşimle birlikte film izlemek isterdim bunlarda yakın zamanda olur dilerim :acep::acep:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Adım Ali felan olurdu.
Kariyerimi yapar ilk once havalı bır araba alırdım.
40 lı yaşlarımda da annemin baskısıyla evlenmeye karar verir annemin onaylamayacağı bir kızı eş diye alırdım:dill::dill::dill:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar