Kendimizi eleştirelim mii?

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
evet bizde kendimizi eleştirelim kendimizde sevmediğimiz yönlerimiz neler:panter:

kıskancımdır sevdiklerimi kıskanırım mesela huysuzluğumda çok vardır buhuylarımı sevmem daha bilmediğim ne kötü yönlerimde vardır kimbilir:kahkaha:

H

Hera

Misafir
Bir şey alacaksam hemen almalıyım vitrnde beklememeli acele etmeliyim bir şey olacaksa hemen olmalı Özellikle Alışveriş konusunda kendimi frenlemeliyim ve daha AZ Parfüm almalıyım daha az Kullanmalı hemen bitirme meliyim Hooff hoffffffff

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Ya ben alışveriş konusunda olsun diğer konularda olsun çok kararsızım.Örneğin ; iki elbise beğendim.İkisininde fiyatı uçuk birini almam lazım ama hangini?Hemen karar veremiyorum aldıktan sonrada acaba diğerini mi alsaydım diyorum ve eşim bu huyumu sevmiyo :uzgun:

buara yorgunluk strestenmidir bilinmez ama birde acaip sinirleniyorum.Küçücük bişeye parlayıveriyorum :uzgun: çabucak sinirlenmemem lazıım :1: :1:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
kendime birşey alacaksam illa yanımda biri olmalı bana fikir vermeli,yoksa tek başıma karar veremem..

H

Hera

Misafir
Hımm bende tek başıma daha iyi alışveriş yaparım kıskıza çıktıkmı normal den Çok daha Fazla alışveriş yaparak dönerim kızlar kendim daha isabetli karar veririm alışverişte :panter:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
kolay sinerlenmem ama tepem atıncada zor sakinleşirim ,bu huyumu hiç sevmiyorum ama huy denilen şeyler genetikmiş değişmezmiş ...
nasıl olacak peki :acep:
var mı önerisi olan ,değişebilen aranızda?

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
huyum kurusun :) (ki kurudu cok sükür )
cok fazla küsme huyum vardi,bagirip cagirmam kavga etmem ama neye kizfdigimida söylemeden yeri gelirdi 1hafta küserdim esime :(
bu huyumdan ilk kizima hamile kalinca bitti gitti :)
bide hem burcumun verdigi özellik hemde babamdan gelme inatciligim var ki oglagim ya offf :)

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
malesef ki herseyı cok kafama takıyorum nefret edıyorum bu huyumda birşeyi yapasıya kadar cok fena takarım ılla olucak o

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
malasef çok alınganım,çok çabuk öfkelenirim en nefret ettiğim huyum buuu,öfkelendiğimde ağzımdan bilinçsiz ce sözler çıkar ve öfkem geçince çok pişman olurum hatta bazen ağlarımm...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
insanların bana sarılmasından öpmesinden nefret ederim. sürekli sevg sözcükleri sarfetmesinden de:acep:
bide kayınvalidemin esimi sarılıp sarılıp öpmesinden tam tabiriyle igriniyorum.. ama içimde tutuyorum sinir oldugum herseyi. tedavi olmam lazım. hamilelik hormonları dengemi bozdu:D

aytoy

Üye
Tepki
58
Birincisi tıpkı Hera gibi alışveriş tutkusu.Aklıma koyduğum şeyi almam en fazla bir hafta sürer.Şunu mu alsam bunu mu diye kararsız kalmam sözkonusu bile olamaz,ikisini de alırım.Para harcamayı çok seviyorum.
İkincisi de;(Aslına bakarsanız çok sakin mülayim biriyimdir ama...)Sinirlendiğim zamanlarda Kendime hakim olamıyorum.Sonradan pişman oluyorum.(Keşke şöyle söylemeseydim, o kadar bağırmasaydım vs. gibi):eek:ky:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kıskancım
alınganım
kinciyim
gururluyum
hep ben haklıyım
kaprisliyim eşime karşı
çabuk sinirlenirim
bişeyi 2 kere sölemeye gelemem
herşeyi kolay kolay beğenmem

ay çok iğrenç bi profil çıktı yaaa :D
aslında ii insanımdır ama ne bilim alt alta gelince :kahkaha:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Zamanla beğenmediğim huylarımı törpüledim yavaş yavaşta devam ediyorum , tabi yaşanılan deneyimler de nerede hata yaptığımızı suratımıza tokat gibi çarptıkça daha etkili oluyor huylarımızın bize yararını zararını görebiliyoruz.
Ben çok kıskanç biri değilimdir bunun bana artısı oldukça fazla oluyor ama çok gururlu biriyimdir bana eksisi oldukça fazla :hihi:
Çok ince düşünürüm hassas davranırım aynı davranışı da mutlaka beklerim , karşılığını alamazsam alınırım anında koparırım tüm bağımı , bıçak gibi keserim ilişkimi (tabi ki bu olmasa daha iyi çünkü hatasız kul olmaz derler ) , sinirlenmem zordur ama sinirlenmişsem karşınızda bir kin bombası bulursunuz burnunuzdan getirmeden uyku uyumam , haketmişsinizdir mutlaka çünkü :) , eh yavaş yavaş dediğim gibi bana hoş gelmeyen huylarımı törpülemeye çalışıyorum , hayat kısa hiçbirşeye üzülmeye , sinirlenmeye değmez :eek:

nar-ı beyza

Daimi Üye
Tepki
1.232
çok çabuk sinirlenirim
herşeyi kafama takarım
kendimi rahatça ifade edemem
birşeyi 2 kez söyletirlerse sinirlenirim
sürekli vicdanımın sesine göre hareket ediyorum (maalesef her konuda böyle olunca başta kardeşim olmak üzere bu durumu kullanıyorlar çok nefere ediyorum bu huyumdan):iyyyy::iyyyy:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
sürekli vicdanımın sesine göre hareket ediyorum (maalesef her konuda böyle olunca başta kardeşim olmak üzere bu durumu kullanıyorlar çok nefere ediyorum bu huyumdan):iyyyy::iyyyy:

Ahhh canım ne güzel dedin ama ne yazıkki vicdanı rahat olan da yastığa başını koyunca rahat uyuyor vicdanın anlamını bilmeyen de mışıl mışıl uyuyabiliyor.. Böyle güzel huylar her zaman suistimale açık oluyor ne yazık ki..

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
alınganım
hassasım
kolay kolay ağlayamam
yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam
biraz tembellik de var
herşeyi içime atarım sonra da bir gün gelir patlarım
bir insanı sevmiyorsam kesinlikle belli ederim
ne kadar kötü huyum varmış benim yazınca farkettim:gul::gul:

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Hangi birini sayayim.Gittigim yerde tuvalete giremem,baskasinin yemek yapmakta kullandigi kasigi yemegi tadipta ayni kasikla yemegi karistirsa hayatta yemem.Ayni bardaktan su icmem vs...cok nadir aglarim,kusme huyum yoktur,kasinmaya karsi tikim vardir,biri yanimda kasinsin sinir olurum.Insanlarin cocuklarinin eline ekmegi verip ortalikta gezdirmelerine,heryere ekmek kirintisi dokulmesine ozelliklede buna dikkat etmeyislerine cok kizarim.Sinirlenince guluyorum bu yuzden dogru duzgun kavga edilmez benimle..

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.607
Bende alışveriş konusunda kararsızım
Alınganlıkda var
Çabuk sinirlenirim ama çabuk geçer sinirim en azından:ilknur:

firde

Üye
Tepki
29
kinci ve intikamcıyım
kolay unutmam kolay affetmem kolay karar veremem
zor ,soğuk bir tip olduğum halde insanların ay çok sıcaksın kendimi sana çok yakın hissettim demelerine anlam veremem
sonrada ben soğuk mesafeli durunca küsüyorlar :gelbenimle:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar