Okadar çok varki bu tiplerden maalesef
Bnce bu söz çok doğruOkadar çok varki bu tiplerden maalesef
Şey okumuştum; “Kendi bahçesine bir çiçek bile ekememiş insanlar karşı bahçenin toprağının altındaki tohuma bile öfkelidir.”
Bunun nedenini bir sohbet programında çok güzel anlatmışlardı ama tam hatırlayamıyorumHz. Ali'ye sormuşlar: 'Bu kişi senin düşmanın mı?' Hz. Ali şöyle cevap vermiş: 'Ben ona hiç iyilik yapmadım ki, bana düşman olsun.
Her okuduğumda çok doğru diyorum
Tabi ki yüze sürekli vurmak hoşBunun nedenini bir sohbet programında çok güzel anlatmışlardı ama tam hatırlayamıyorumBasitçe şöyle bir şeydi sanırım. Diyelim ki bir maddi sıkışıklıkta kişiye yardım ettin ama hiç yüzüne vurmadın mevzu etmedin yardımını yaptın ve unuttun gitti. Ama kişi seni her gördüğünde o kötü anını hatırlarmış yani ona maddi sıkışıklık anında yaşadığı şeyleri hatırlatırmışsın ve bu yüzden de bu sana karşı negatif hisler oluşturmasına neden olurmuş. Ya da bir arkadaşın aldatıldı onun yanında oldun süreci birlikte geçirip destek oldun yine sana her baktığında aldatıldığı gerçeği yüzüne vurur seni o anıyla eşleştirdiği için kendi içinde negatif duygular oluşurmuş. Tabii herkesin böyle olmaz genelleyemeyiz
İşte yüzüne vurmasa dahi öyle hissedermiş.Tabi ki yüze sürekli vurmak hoş
Kendine yapıldığında nasıl karşılar kişi
En güzeli hiç sorunu sirekli yüze vurmamak
Öyle insanlarla karşılaşırız inşallah