Kendime Not!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.408
-Kendime Not-

Ekran görüntüsü 2025-07-21 225034.png

Çok ağır be :krizz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.888
Okadar çok varki bu tiplerden maalesef :D
Şey okumuştum; “Kendi bahçesine bir çiçek bile ekememiş insanlar karşı bahçenin toprağının altındaki tohuma bile öfkelidir.”
Bnce bu söz çok doğru
Aslında yapmaya çalışsa yapar ama hiç emek vermeyince Karşıyaka öfke bitmiyor

Bitterçikilata

Tepki
100.888

Hz. Ali'ye sormuşlar: 'Bu kişi senin düşmanın mı?' Hz. Ali şöyle cevap vermiş: 'Ben ona hiç iyilik yapmadım ki, bana düşman olsun.

Her okuduğumda çok doğru diyorum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.408

Hz. Ali'ye sormuşlar: 'Bu kişi senin düşmanın mı?' Hz. Ali şöyle cevap vermiş: 'Ben ona hiç iyilik yapmadım ki, bana düşman olsun.

Her okuduğumda çok doğru diyorum
Bunun nedenini bir sohbet programında çok güzel anlatmışlardı ama tam hatırlayamıyorum :düsün: Basitçe şöyle bir şeydi sanırım. Diyelim ki bir maddi sıkışıklıkta kişiye yardım ettin ama hiç yüzüne vurmadın mevzu etmedin yardımını yaptın ve unuttun gitti. Ama kişi seni her gördüğünde o kötü anını hatırlarmış yani ona maddi sıkışıklık anında yaşadığı şeyleri hatırlatırmışsın ve bu yüzden de bu sana karşı negatif hisler oluşturmasına neden olurmuş. Ya da bir arkadaşın aldatıldı onun yanında oldun süreci birlikte geçirip destek oldun yine sana her baktığında aldatıldığı gerçeği yüzüne vurur seni o anıyla eşleştirdiği için kendi içinde negatif duygular oluşurmuş. Tabii herkesin böyle olmaz genelleyemeyiz

Bitterçikilata

Tepki
100.888
Bunun nedenini bir sohbet programında çok güzel anlatmışlardı ama tam hatırlayamıyorum :düsün: Basitçe şöyle bir şeydi sanırım. Diyelim ki bir maddi sıkışıklıkta kişiye yardım ettin ama hiç yüzüne vurmadın mevzu etmedin yardımını yaptın ve unuttun gitti. Ama kişi seni her gördüğünde o kötü anını hatırlarmış yani ona maddi sıkışıklık anında yaşadığı şeyleri hatırlatırmışsın ve bu yüzden de bu sana karşı negatif hisler oluşturmasına neden olurmuş. Ya da bir arkadaşın aldatıldı onun yanında oldun süreci birlikte geçirip destek oldun yine sana her baktığında aldatıldığı gerçeği yüzüne vurur seni o anıyla eşleştirdiği için kendi içinde negatif duygular oluşurmuş. Tabii herkesin böyle olmaz genelleyemeyiz
Tabi ki yüze sürekli vurmak hoş
Kendine yapıldığında nasıl karşılar kişi
En güzeli hiç sorunu sirekli yüze vurmamak
Öyle insanlarla karşılaşırız inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar