Kel Erkekler Sekste Daha Tutkulu

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Kel Erkekler Sekste Daha Tutkulu

Seks uzmanı Tracey Cox, erkekler ve vücutları hakkındaki 4 söylentiye açıklık getirdi. Seks hakkında bildiklerinizin doğru veya yanlış olduğunu kontrol edin!

attachment.php

Kel erkekler sekste daha tutkulu ve iyidirler..
Doğru..

Kel erkeklerin saçlarını kaybetmelerinin testeron hormonu ile ilişkili olduğunu biliyoruz. Tabiki testeronlar erkeklerin seks yaşamının sağlıklı, daha tutukulu olmasını sağlayan en önemli unsurlar..

Atletik performans seks yapmayı olumsuz etkiler..
Yanlış..

Bu kanıyı destekleyecek hiçbir veri yok. Gerçekte, atletik performana seks öncesi rahatlamaya yardımcı bile olabilir.

Büyük eller, büyük burun, büyük ayaklar = büyükcinsel organ..
Yanlış..

Vücudun büyük olması cinsel organının da büyük olduğunu göstermez. Bununla ilgili bilimsel bir veri yoktur.

Afrikalı ve Amerikalı erkeklerin cinsel organları daha büyüktür..
Doğru..

Yapılan araştırmalarda asyalı erkeklerin cinsel organlarının en küçük, bununla birlikte Afrikalı ve Amerikalı erkeklerin de en büyük cinsel organa sahip oldukları görülmüş..

Seksle ilgili birkaç bilgi..

Bir erkek ortalama olarak yaklaşık 40 dakika ereksiyon halinde kalabilir. Ortalama bir kadının ise ortalama orgazm süresi 20 dakikadır.
Bir erkek ortalama olarak 7 kez ereksiyon olabilir. Ne yazık ki bunun 5'i uykusunda olur.

iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• 16sexic.jpg
    16sexic.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 128

Eylem_Işıl

Aktif Üye
Tepki
170
Alıntı:
bitter_im adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Korktum nan
Alıntı:
Şahmaran. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yarım kellerden daha çok korkacakmışsın Bitter
Bilim adamları yarım kellerden korkun başlığını okumadın sen değilmi
Neyse okumadığın daha iyi olmuş
Sabah sabah iyi güldürdünüz beni

:gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Nan Bitter kızıma yakalandım konuyu okurken:ne::ne: bana anne siz sitede böyle şeylermi okuyosunuz dedi:eek:ys: şimdiiiiii elime geçme sakın-kizgin-kizgin:zopa::zopa:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Eh şimdi ben bu tezi çürütmem lazım:eek:ky:
Şöyleki...
Benim kocamın lahana tarlası gibi gür saçları vardı.Eh gel zaman,git zaman saçlar çile bülbülüm çile misali çekerken döküldü.
Şimcik Tem E5 bağlantı yan yolu gibi oldu.Yani kel olmaya aday:findik:
Benim kocişim hangi sınıfa giriyor aceba..Tutkulumu,tutkusuzmu..Utkulumu..utkusuzmu :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar