Kayısı Marmelatı-Resimli

E

esmanur

Misafir
dogadankayisimarmelati1.jpg

[MALZEMELER

1 kilo kayısı

500 gram toz şeker

1/4 limonun suyu

YAPILIŞI

Kayısılar yıkanır, çekirdekleri çıkartılır ,1 su bardağı su ile ateşte biraz kaynatılır. Blandırla iyice ezilerek üzerine şekeri eklenir koyulaşana kadar pişer. Sıcakken kavanozlara doldurulur, kapakları iyice sıkı bir şekilde kapatılarak ters çevrilir, soğuması beklenir. Afiyet olsun .

/SIZE]
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
TSKLER CANIM KAYISI MARMELADI YAPMAK GEREK ASLINDA COGU KURABIYE VE KEK TARIFLERINDE KULLANILIYO CÜNKÜ:hhhhhh:
 
OP
R

Rosie

Misafir
kayısıyı pek sevmiyorum ama faydalı oldugu için zorla da olsa yemek zorunda kalıyorum,teşekkürler=)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst