Kayıp Papağan Adresini Tarif Etti

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Kaybolduktan sonra yabancılara adını ve evinin adresini söyleyen papağan sahiplerine teslim edildi.

kayip-papagan-adresini-tarif-etti,2,con.jpg

Yosuke isimli papağan, kafesinden uçtu ve kayboldu.Kaybolduktan sonra kendisine öğretildiği gibi yaparak adını ve evinin adresini karşılaştığı insanlara söyledi.

Tokyo yakınlarındaki Nagareyama şehrinde bir evin çatısında bulunan Gri Afrika Papağanı polis tarafından kurtarıldı.

Polis merkezinde bir gece geçirdikten sonra, yakındaki hayvan hastanesine transfer edilerek ipuçları için araştırmalar yapıldı.

Polislerin yanındayken sessiz kalan papağan, ancak birkaç gün sonra veterinerle sohbete başladı.

Papağan veterinere 'Ben Bay Yosuke Nakamura' dedi.

Papağan aynı zamanda, sokak numarasına kadar evinin tam adresini de ezbere biliyordu. Söylediği şarkılarla hastane personelini eğlendirmeye bile başlamıştı.

Polis adresi kontrol ettiğinde, Nakamura ailesinin orada yaşadığını tespit edip hayrete düşmüş.

Nakamura ailesi, dedektiflere, 2 yıldır papağana adını ve evin adresini öğretmeye çalıştıklarını söyledi.

Ancak Yosuke polislerle konuşmak konusunda oldukça isteksiz görünüyordu.

Polis Şefi Uemura, arkadaşça davranıp onunla konuşmak istedim, ancak beni tamamen duymazdan geldi, dedi.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Çocuklara da ezberletmek lazım arkadaşlar..
bu papağan bulunmasa da olurdu ama çocukların kaybolması hayati bişey...
zorla ezberletelim :durbun:

H

Hera

Misafir
Ayy yerim onu ben yaaa fıstık ne güzel öğretmişler aferin takdir ettim sahibini ve saygıyla sahip çıkıp teslim edenleriii

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Polis Şefi Uemura, arkadaşça davranıp onunla konuşmak istedim, ancak beni tamamen duymazdan geldi, dedi.

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: puhaha ne güldüm yaaa :D Yazık kendini dışlanmış hissetmiştir bi de bu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar