Kavak Yelleri (Kanald)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Yapım: TİMS
Yapımcı: Timur Savcı
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu – Jale İncekol
Senaryo: Gökhan Horzum – Ekin Atalar
Bölüm Öyküleri: Eylem Canpolat – Sema Ergenekon
Müzik: Pinhani

Oyuncular: Pelin Karahan (Aslı), İbrahim Kendirci (Deniz), Dağhan Külegeç (Efe), Aslı Enver (Mine), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Ege Aydan (Murat), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Levent Özdilek (Cem), Yılmaz Gruda (Haşmet), Betül Arım (Sevgi), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Şebnem Doğruer (Şükran), Erol Aksoy (Osman), Ceren Moray (Su), Suat Usta (Bilal)
Oyuncular:
DAĞHAN KÜLEGEÇ
(Efe)
03052007012104.jpg

PELİN KARAHAN
(Aslı)
03052007012231.jpg

İBRAHİM KENDİRCİ
(Deniz)
03052007012335.jpg

ASLI ENVER
(Mine)
03052007012305.jpg

(Diğer Oyuncular) Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Ege Aydan (Murat), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Levent Özdilek (Cem), Yılmaz Gruda (Haşmet), Betül Arım (Sevgi), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Şebnem Doğruer (Şükran), Erol Aksoy (Osman), Ceren Moray (Su), Suat Usta (Bilal
04052007054410.jpg
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Kanal D’den yepyeni bir dizi daha!

Kanal D’de, Nisan ayında “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi daha ekrana gelecek.
‘Kavak Yelleri’ başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine.

Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.

Büyümenin zorlukları yetmezmiş gibi, kahramanlarımız bir de ÖSS’yle savaş vermekte ve artık büyük gün de yaklaşmaktadır. Akıllarının başlarında olmadığı bir dönemde hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekmektedir.

Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları Kavak Yelleri’nin ilk bölümünün konusu ise şöyle

Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin(Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.

Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.
Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.

Efe neşeli ve takmaz tavırlarını ÖSS konusunda da sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.

Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin (Aslı Enver) okula gelmesiyle değişir.Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.
Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.

Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır.Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar.Ama aşkının kim olduğu hem onu hem de arkadaşlarını şok edecektir.

Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler…
HER PERŞEMBE AKŞAMI SAAT :20.00'DE
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
55. Bölüm


“Kavak Yelleri”nde muhteşem sezon finali!

Aslı önce ailesinin sonra da Efe’nin gidişi ile yapayalnız kalmıştır. Efe’nin duygularına vereceği karşılığı bilememesi onu daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokmaktadır.

Mine, bir yandan babasıyla yaşama kararının verdiği mutluluk ve huzurla sevinirken, diğer yandan da anneannesini bıraktığı için mutsuzdur. Mine’de kendi içinde savaş vererek asıl istediğinin ne olduğuna karar vermek zorunda kalacaktır.

Efe Urla’ya döndükten sonra herkesten uzakta tam anlamıyla kendiyle yüzleşecek ve Aslı’ya karşı olan duygularıyla yüz yüze gelecektir.

Gençlerin durumu böyleyken Metin ve Gönül’ün durumu de hiç iyi değildir. Metin Gönül’ün hamile olmadığını öğrenince yıkılır ve evliliklerinin gidişatını düşünmek için Urla’ya gitmeye karar verir. Fakat Urla’ya giden tek kişi de Metin olmayacaktır. Ayşe ve Osman da dönmeyi düşünmektedir. Aslı ve Mine de dönüp dönmemek konusunda kararsızdırlar.

Herkes kendi derdiyle boğuşurken, herkes kendi kararlarını vermeye çalışırken, tesadüfler yine kahramanlarımıza oyun oynayacak ve onları hikayenin başladığı yerde, hayatlarının tam ortasında tekrar karşılaştıracaktır.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..

97. Bölüm Özet


Deniz, Mine’nin gönlünü alıyor

Deniz, uzun zamandır kırdığı Mine’nin gönlünü almak için girişimlerde bulunuyor. Güven, Aslı ile yakınlaşmasının tehlikeli boyutlara vardığını sezer ve Aslı’dan uzak durmaya çalışır. Güven’e göre en iyi yöntem başkasıyla birlikte olmaktır. Seda yakınındadır ve daha önce ilgisini belli etmiştir zaten. Aslı ise her şeyden habersiz Güven’in babasının izini sürmeye devam eder. Aslı’nın öğrendiği bir ipucu onu hiç beklemediği birisinin karşısına getirir.

Deniz ve Mine, Nur karakola düştüğü için İstanbul’a dönemezler. Nur’un başı beladadır. Deniz, Mine'nin gözünde biraz olsun yükselebilmek için Nur’u kurtarmaya çalışır. Deniz, uzun zamandır kırdığı Mine’nin gönlünü almak için başka girişimlerde de bulunur.

Öte yandan Kamil zeytinlikte bir işler çevirmeye devam eder. Hafize, Kamil’in davranışlarından şüphelenir ve Güven’i kontrol için zeytinliğe gönderir.
Güven’in Seda ile yakınlaştığını duyan Aslı karmaşık duygular içindedir. Mine ise Aslı ile Güven’in arasında çakan kıvılcımların farkındadır. Aslı’ya cevaplaması zor bir soru sorar. Bu soru Aslı'nın kendisiyle yüzleşmesine sebep olacak mıdır?




 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Güven şu Seda gıcığıyla birlikte oluyor ya, yuh diyorum:kizdim:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kavak Yelleri



Tarih: 2009-12-12 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

normal_KANAL_D_KAVAK_YELLER__18_N_SAN.JPG


Deniz, Mine’nin gönlünü alıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Deniz, uzun zamandır kırdığı Mine’nin gönlünü almak için girişimlerde bulunuyor.
Güven, Aslı ile yakınlaşmasının tehlikeli boyutlara vardığını sezer ve Aslı’dan uzak durmaya çalışır. Güven’e göre en iyi yöntem başkasıyla birlikte olmaktır. Seda yakınındadır ve daha önce ilgisini belli etmiştir zaten. Aslı ise her şeyden habersiz Güven’in babasının izini sürmeye devam eder. Aslı’nın öğrendiği bir ipucu onu hiç beklemediği birisinin karşısına getirir.
Deniz ve Mine, Nur karakola düştüğü için İstanbul’a dönemezler. Nur’un başı beladadır. Deniz, Mine’nin gözünde biraz olsun yükselebilmek için Nur’u kurtarmaya çalışır. Deniz, uzun zamandır kırdığı Mine’nin gönlünü almak için başka girişimlerde de bulunur. Öte yandan Kamil zeytinlikte bir işler çevirmeye devam eder. Hafize, Kamil’in davranışlarından şüphelenir ve Güven’i kontrol için zeytinliğe gönderir. Güven’in Seda ile yakınlaştığını duyan Aslı karmaşık duygular içindedir. Mine ise Aslı ile Güven’in arasında çakan kıvılcımların farkındadır. Aslı’ya cevaplaması zor bir soru sorar. Bu soru Aslı’nın kendisiyle yüzleşmesine sebep olacak mıdır?
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bugün aşkımla bunu izliyeceğiz-hmm-hmm En sevdiğimiz dizi. Çünkü İzmir'de geçiyor:D:D
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

272D16463B56135817AA66AAC440D0.jpg



Güven zeytinlikteki mültecileri görür ve bu işte Kamil'e yardımcı olmaya çalışır. Güven'in davranışlarından şüphelenen Aslı, onu zeytinliğe kadar takip eder ve her şeye tanık olur. Zeytinlikte yapılan mülteci kaçakçılığı tehlikeli bir hal alır. Güven kendini feda ederek Kamil'in yerine canını tehlikeye atar. Acaba Güven'in başı belaya girecek mi? Peki Nur'un bu hikayede işi ne? Erkan belasından kurtulmak için Deniz'in aklına bir fikir gelir. Erkan'a para önerip oteli kurtarmayı akıl eden Deniz acaba bu parayı nasıl bulacak? Yoksa başını yine bir belaya mı sokuyor? Peki ya Erkan, Deniz'in bu teklifine ne diyecek? Kesin olan bir şey var ki, Deniz artık sorumluluklarının farkında. Annesine destek olmak için İzmir'de kalmaya karar verir. Deniz'in kararlı hali Mine'nin de hoşuna gider. İkili arasındaki buzlar artık tamamen erir. Aslı'nın, Güven'i kendisinden uzaklaştırmak için bir planı vardır. Bu planda Mine de ona yardımcı olur. Güven'in bir sırrı Seda'ya ulaşır. Güven, Aslı'nın bu yaptığından memnun olacak mı? Atakan'ın pastanesinin açılışında bir araya gelen ikiliyi gergin anlar bekler. Güven ile Aslı arasındaki bu gerilim acaba sonunda bir itirafla mı sonuçlanacak?
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
99. Bölüm Özet


Güven eskiye dönüyor, Aslı yoluna taş koyuyor...

Güven yine birilerini dolandırmaya başlıyor, durumu fark eden Aslı da Güven’in yoluna taş koyuyor. Güven, tam konuşacakken Aslı’nın kendisine sorduğu soru karşısında şaşkına döner. Hayal kırıklığı ve öfke içinde bu soruya “Evet” der. Aslı bunun yalan olduğunun farkındadır. Neden böyle davrandığı ise bellidir, bağlanacağı insanı kaybetmekten korkar. Güven, Aslı’ya olan sinirini Halil'den çıkarır. Yetmezmiş gibi Seda ile yakınlığını da artırır. Seda, Güven’in bu ilgisine bir anlam veremez, acaba o nasıl bir tepki verecektir? Peki ya Aslı, ikisini bir arada görünce eskisi gibi davranmaya devam edebilecek mi?
Mine’ye bir iş teklifi gelir. Michael adında hoş bir yabancıya İzmir gezisinde eşlik edecektir. Acaba Michael, Deniz ile Mine’nin ilişkisi için bir tehdit mi yaratacak? Deniz ise Michael’dan habersiz, kredi taksitlerini ödeyebilmek için çalışmak zorundadır. Tesadüf bir gelişme onun bir düğünün organizasyon işini almasını sağlar. Yabancısı olduğu bu iş Deniz’i zorlayacak gibidir. Acaba Deniz, düğünün gerginliğini yaşayan gelinin istekleri karşısında ne yapacak?
Güven yine birilerini dolandırmaya başlar. Aslı durumu fark eder ve Güven’in yoluna taş koyar. Öte yandan böbrek hastası Okan’ın durumu kötüye gider. Güven, Okan’ın moralini düzeltmek için ona bir söz verir. Acaba Güven verdiği bu sözü tutabilecek mi? Güven ile Aslı üzücü bir olay sonucunda hiç olmadıkları kadar yakınlaşacaklar, ama nasıl? Tüm bu soruların cevabı bu bölümde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!


[DM]xbm5fc_kavak-yelleri-99-bolum-fragmany-26_shortfilms[/DM]
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
:gitme: :gitme: Of hasta çocuk ölüyor sanıım ya:gitme:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-16 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]xbucnp_kavak-yelleri-101-bolum-fragmany-16_shortfilms[/DM]

Deniz, Mine’ye evlilik teklif ediyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Deniz, Mine’ye evlilik teklif ediyor.
Güven, Aslı’nın arkasına saklandığı paravanı yıkıp geçer. Kamil ve Hafize arasındaki kavga onları bir araya getirince, Güven’in kafası daha da karışır. Eve babasıyla birlikte sarhoş gelen Aslı’nın Güven’e söyleyecekleri vardır.
Mine, Deniz’in evlilik teklifini kabul eder. Bu kararı bütün sevdiklerine duyurmak ister. Fakat herkesin kendince dertleri vardır. Herkes, Mine ile Deniz’in evlilik kararına sevinir. Ancak bu gelişmeye sıcak bakmayanlar da vardır. Mine ile Deniz, karşı gelenlere inat nikah günü almaya giderler. Öte yandan Denizlerin evine davetsiz bir misafir gelir.
Mine’den Aslı hakkında tüyolar alan Güven, onunla güzel bir gün geçirmek için harekete geçer. Güven’in aklına bir fikir gelir. İkisi de kendileri olmaktan bir süreliğine vazgeçeceklerdir. 80’lerden kalma bir piknik yapacaklardır. Fakat Aslı için geçmişini unutmak o kadar kolay değildir. Aslı’nın bilerek yaptığı bir hata Güven’le arasındaki ilişkiyi arapsaçına döndürür.
Tolgahan Sayışman’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Kavak Yelleri’nin heyecan dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-23 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi


[DM]xby9fc_kavak-yelleri-102-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]

Deniz ve ailesi Mine’yi istemeye gidiyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Deniz ve ailesi Mine’yi istemeye gidiyorlar. Ancak Mine’nin annesi gelmesi ile genç kızın hayatında yine çalkantılar yaşanıyor.
Aslı, Güven’in kalbini kırmıştır. Ancak ne yaptığının henüz farkında değildir. Güven ile Aslı’nın ilk karşılaşmaları olaylı geçer. Güven, Aslı ve onun duvarlarıyla uğraşmaktan yorgundur. Mine ve Su, Aslı’nın Güven’e yaptığını öğrenmişlerdir. İkisi Aslı’yı sıkıştırır. Aslı ise burnunun dikine gitmeye devam eder.
Mine ile Deniz’in evlilik kararına karşı çıkan Osman, Deniz’i yanına çağırır. Diğer yandan Deniz, evlerine gelen Leyla ile birlikte vakit geçirmeye başlar. Bu kızda tekin olmayan bir şeyler vardır.
Güven, Aslı’dan köşe bucak kaçar. Aslı, Güven’in hayatında ne kadar büyük bir yer kapladığını anlar. Güven bir hayalet gibi Aslı’nın etrafındadır. Aslı, Güven’e ulaşmaya çalışır ama nafile. Güven, Aslı’nın sataşmalarından bıkmıştır. Aslı’nın yaptığı bir hareket bardağı taşırır.
Denizler, Mine’yi istemeye gideceklerdir. Mine’nin keyfi yerindedir. Ancak annesi Nur’un gelmesi Mine’nin hayatında yine çalkantılara neden olur. Deniz ve Mine acaba mutluluğu yakalayabilecekler mi?
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
:dil:ne zamandır izleyemiyorum fragmanlarını görürsem öle anlıyorum ne olduğunu fena bi dizi değil ama hiç bişey tutarlı ilerlemiyo ki bi şeyin üzerinde çok duruyolar sonra bi anda sanki öle bişi yaşanmamış gibi bitiriyolar zaten şu an bütün diziler öle y a neyse
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ben de hiç sevmedim yeni gelen kızı, birşeyler saklıyor gerçekten. Mine'nin annesi gerçekten arandı. Tam Mine artık sevmeye başlamışken yine çuvalladı. Güzel İzmirim için izliyorum bu diizyi; ama gerçekten de güzel:eek:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-06 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]xc1tai_kavak-yelleri-6-subat-yeni-bolum-fr_shortfilms[/DM]

Aslı, Güven’in gönlünü almaya çalışıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Güven’i, tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varan Aslı, onun gönlünü alabilmek için bir sürpriz hazırlıyor.
Aslı, Güven’i tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varır. Ona bir sürprizi vardır. Güven’in gönlünü almak için bir takla atmadığı kalır ama nafile. Çünkü Güven’in istediği sadece Aslı’nın ağzından çıkacak iki kelimeyi duymaktır. Ama Aslı her şeye rağmen susmaya devam eder. Bunun üzerine Güven gitmeye kalkar. Acaba Aslı, Güven’i durdurabilecek mi? Güven’i durdurmak için gereken sihirli sözler, Aslı’nın dilinden dökülecek mi?
Polisin Mine’lerin evine gelmesiyle isteme töreni iptal olur. Nur polisler tarafından götürülür. Mine’lerin evinde kavga kıyamet kopar. Acaba Mine’yi yine sıkıntılı günler mi bekliyor?
Mine, annesinin sorunlarıyla uğraşırken Deniz, Leyla’yla yakınlaşır. İkisi arasındaki ilişki tehlikeli bir noktaya doğru gitmektedir. Leyla, Deniz ile Mine’yi birbirine düşürecektir. Deniz’in aklı iyice karışır ve hiç beklenmedik bir harekette bulunur.
Metin, Güven’in hayatına dair gizli bir gerçeği keşfeder ve Güven’i çağırır. Güven, kendisini şoke edecek bir gerçeği öğrenmeye gider. Tüm bunlar yaşanırken Aslı’nın başında kara bulutlar dolaşmaktadır. Deniz’in kendisine yaptığı bir hareketle irkilen Aslı, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
neler oluyor bu dizide yaw yine çığırından çıktı kanımca
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst