Karpuzlu Parfe-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Hem puding, hem dondurma tadindaki parfelerin nasil hazirlandigina gelince;


200 ml. soguk süt ile bir poset KAYMAK TADINDA KREM SANTI`yi güzelce cirpin. Diger bir kasede ise Dr.Oetker`in PARADIES CREME (Stracciatella-cikolata parcacikli) PUDING`ini 300 ml.soguk süt ile cirpip, ikisini birlestirin ve cirpmaya devam edin, son asamada ise icerisine 2 adet kücük parcalara kesilmis LANGNESE MAGNUM GOLD ve ince bir dilim minik minik kesilmis soguk karpuzlari katip, hafifce karistirin ve istediginiz sekildeki bir kaba yerlestirip, en az 2-3 saat buzluga kaldirin.... Servisten yarim saat önce cikarip, istediginiz gibi dekore edin... Ben kelebek karpuzlar, cicek kayisilar ve cikolata sosu esliginde servis yaptim.... Mmmm... Kaloriyi düsünmezsek, sahane bir lezzetti......


ALINTI
Karpuzlu+dondurma-2+jpg.jpg
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
sumunu cok enfes dimi kizlar
icim gitti ya hele karpuzun tadini düsündükkce
:panter::panter::panter:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst