Karınca pastası_resimli

E

esmanur

Misafir
karinca-pastasi.jpg

* 3 yumurta
* 1 su bardağı irmik
* 1 su bardağı şeker
* 1 su bardağı süt
* 1 su bardağı sıvı yağ
* 1 su bardağı siyah haşhaş
* 1 su bardağı un
* 1 paket kabartma tozu
* vanilya

hepsi sırasıyla çırpılır 180 derecede pişirilir çıkar çıkmaz sulandırılmış çilek reçeliyle yada sevdiğiniz başka bir reçelle üstünü hafifçe ıslatın soğuduğunda krem şantiyle süsleyin çok leziz bir kek oluyor
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
pastanın üzerindeki haşhaşlar benim mutfaktaki karıncalara benziyor:kptmya: emeğine sağlık canım:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst