Kaplumbağayı ezmemek için kamyonun altına girdi..

anneyimben

Daimi Üye
Katılım
9 Eylül 2008
Mesajlar
628
Tepki
598
Puan
93
Konum
istanbul
Boyabat-Kastamonu karayolunda, kaplumbağayı ezmemek için karşı şeride geçen otomobilin kamyonla çarpışması sonucu bir aile yok oldu:

Ece, annesiyle ölüme gitti babası ölüm kalım savaşı veriyor

Tatillerini geçirmek için Sinop’a giden emekli bankacı Tarhan Özgiray (52), geçen pazar günü eşi Neşe Oğuzgiray (47) ve 14 yaşındaki kızı Hacer Ece Oğuzgiray’la birlikte İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.
Tarhan Oğuzgiray, 34 VM 1379 plakalı otomobili ile Boyabat-Kastamonu karayolunun 18. kilometresinde bulunan Yabanlı Köyü mevkiiine geldiği sırada, önüne çıkan kaplumbağayı ezmemek isterken aracının direksiyonunu kırınca karşı yönden gelen İsmet Filiz’in (43) kullandığı 05 FF 977 plakalı kamyonun altına girdi.

Olay yerinde can verdiler

Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan Oğuzgiray’ın eşi İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük’ün özel kalemi Neşe Oğuzgiray ile Bostancı Melih İsfendiyer İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi kızı Hacer Ece Oğuzgiray olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Tarhan Oğuzgiray Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Oğuzgiray’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazada yaralanan kamyon şoförü İsmet Filiz ise Boyabat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Tatil dönüşü geçirdikleri kazada can veren Neşe ve Ece Oğuzgiray’ın cenazeleri İstanbul’a getirildi. Anne ve kız, dün yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Neşe ve Ece Oğuzgiray’ın cenazeleri, Kozyatağı Mehmet Çavuş Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi
ALINTI..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst