Kalabalık misafir ağırlamayı sever misiniz?

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
habersiz misafirden hoslanmam,bide sevdigim insanlarsa bi kamyon gelsinler ,basimin ustunde yerleri var,,,

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
kesinlikle hayır .. misafiri severim ama kalabalık olunca çok sıkıntıya giriyorum..

Tepki
96
MiSafirden misafire değişir bazen 10kişi gelir yorulmazsın bazen 2 kişi gelir burnundan gelir.bana geçen geldi çocuk elinde pasta gezmediği yer kalmadı dolapların içini açmış açmış içlerine ufalamış nerdeyse ağlıycaktım:sinifsinif:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
MiSafirden misafire değişir bazen 10kişi gelir yorulmazsın bazen 2 kişi gelir burnundan gelir.bana geçen geldi çocuk elinde pasta gezmediği yer kalmadı dolapların içini açmış açmış içlerine ufalamış nerdeyse ağlıycaktım:sinifsinif:

aynen:eek:
vallah bazen arkadaslarim gelir bir is yapilicaksa hepsi bir isin ucundan tutar biri bulasiklari makienye koyar diger evi makine yapar kirintilara basmamak icin hic yorulmam ama bazende bir aile gelir kadin cocuguyla ilgilenmez yerindne kalkmaz insan nasil yorulur:2:

H

Hera

Misafir
Misafiri severim elbirliği ile yapılır herşey yabancılarsa bırakırım onları yalnız bırakmıyım die kenara koyarım mutfakta sorun değil

pokahontas

Daimi Üye
Tepki
401
habersiz misafir aman aman uzak dursun.. haberli gelenin başımın üstünde yeri var.. birde sevdiğim kişilerse değmeyin keyfime-ciko

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
hazırlığım yeterliyse kalabalık misafir farketmez benim için
ama şu var ki kalabalık misafirde doğru düzgün kimseyle bir muhabbet olmuyor ,evsahibi servis yapmaktan birşey anlamıyor
o yüzden oturup konuşup birşeyler paylaşmak için az kişiyi tercih ederim:laklak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar