Kadınları ayakkabı arama derdinden kurtarıyor

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....


Ayaklarının uzunluğu ya da küçüklüğünden dolayı ayakkabı mağazalarında sıkıntı çeken kadınlara özel ayakkabı üreten Mahir Kundura kadınları 33-35 ve 40-47 numara ayakkabıları ile ayakkabı arama derdinden kurtarıyor.


Ülkemizdeki ayakkabı mağazacılığının ilk isimlerinden biri olan Mahir Kundura ayak sağlığını düşünerek ürettiği ayakkabılarla kadınlara büyük kolaylıklar sağlıyor.
Uzmanlar, ayakkabı seçiminde en dikkat edilmesi gereken unsurun ayakkabı numarası olduğunu belirtiyor.
Mahir Kundura’nın sahibi Suat Ertam, mecburiyetten dolayı uzmanların önerilerini uygulayamayanlara çözüm üretiyor.
Boy uzunluğundan dolayı ayak numarası 33 ile 35 ve 40 ile 47 arasında değişen hanımlara uygun ayakkabılar üreten Mahir Kundura bu alanda büyük bir ihtiyacı gideriyor.
Büyük numara ayakkabı giymek zorunda olan kadınlar gittikleri mağazalarda kendilerine uygun ayakkabı bulmakta oldukça sıkıntı çekiyorlar.
Bu duruma 'dur!' demek isteyen bayanlar seslerini duyurmak için Facebook ve benzeri paylaşım sitelerinde grup bile oluşturmuş. 'Ayakkabı numarası 41, 42, 43 olan bayanların buluşma noktası' bunlardan biri.
200'e yakın üyesi olan grupta en çok konuşulan konu; 41 ve üzeri ayakkabı üreten mağazalar.

Boyları ortalama 175-184 arası değişen grup üyelerinin en çok kızdıkları şey ise, '38'den büyük bayan ayağı olur mu?' yargısı.
'Artık ayakkabı almaktan korkmak istemiyoruz.' diyen bayanlar üreticilere 'Bizi unutmayın.' diye sesleniyor.
Görüşlerini aldığımız Mahir Kundura’nn sahibi Suat Ertam, kendi ürettikleri ürünlerle bu alanda büyük bir ihtiyacı giderdiklerini belirtiyor.
Bağdat Caddesinde bulunan mağazalarına ayakkabı numarası konusunda sıkıntı yaşayanların geldiğini, 40 yıldır bu işin içinde oldukları için çözüm üretmede zorlanmadıklarını dile getiriyor.
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.926
Puan
113
Konum
Konya
40 nomero ayakkabı gıyıyorum.Dolayısıyle ayagıma gore bulsam da şık gorunmedıkden sonra ne yapıyım:hihh:
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
36 giyiyorum genelde rahat buluyorum bu sene terlik bulamadım ilk defa..ya 37den başladı seriler ya da milletin ayağı küçülmüş hangi terliği sorduysam 36sı satıldı dediler:ates:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst