Kadersel İli̇şki̇n Hangi̇ Evde? Venüs Doğum Hari̇tası Ve Transi̇t Evlerde

Tepki
1.448
KADERSEL İLİŞKİN HANGİ EVDE YAZILI?
Aşkın, güzelliğin ve paranın gezegeni Venüs, doğum haritanızda bulunduğu ev ile sadece flört etme stilinizi değil, aynı zamanda kiminle evleneceğinizi, zenginliği nasıl çekeceğinizi ve ilişki dinamiklerinizi de belirliyor. Bu videoda, Venüs'ün 12 evdeki hem doğum haritası hem de transit etkilerini detaylıca analiz ediyor, kadersel bağlarınızın şifresini çözüyoruz.
Bu video, sadece bir astroloji analizi değil; aynı zamanda aşk sözleşmenizde yazan gizli maddelerin ve para kazanma potansiyelinizin rehberidir!
Hemen haritanızı açın ve Venüs'ünüzün hangi evde olduğunu öğrenin!

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Zatıalileri 2. evimde ikamet ediyor:hobba:Anlatımlarında şunlara dikkat edin açıklamaları çok hoşuma gidiyor. Bazen sadece dikkat edin denip geçiliyor ya tamam da neye dikkat edeyim oluyorum :D videolarında nedeni de söyleyip bilgilendiriyor olman çok güzel. Ellerine sağlık yine çok güzel bir videoydu:puan:

Juno Vesta Part of Fortune Pallas Vertex'in de videoları gelir mi? Onları da merak ediyorum ben :durbun:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Zatıalileri 2. evimde ikamet ediyor:hobba:Anlatımlarında şunlara dikkat edin açıklamaları çok hoşuma gidiyor. Bazen sadece dikkat edin denip geçiliyor ya tamam da neye dikkat edeyim oluyorum :D videolarında nedeni de söyleyip bilgilendiriyor olman çok güzel. Ellerine sağlık yine çok güzel bir videoydu:puan:

Juno Vesta Part of Fortune Pallas Vertex'in de videoları gelir mi? Onları da merak ediyorum ben :durbun:
Çok teşekkür ederim:) evet gelecek ama yakın bir tarih olmayabilir canım benim daha ay düğümleri nin evlerini bile bitiremedim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar