Kaçak Doğalgaz Kullanımı Bedeli Tespit Edilmiş!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Kim Haklı?: N.B. değiştirilen sayaç sonrası kendisine kaçak doğalgaz kullanım bedeli tespit edildiğini şikayet etti. “Kim Haklı” adlı bölümümüzde sizlerden şikayet edilenin mi yoksa şikayetçinin mi haklı olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyoruz. “Kim Haklı” adlı bölümümüzde sikayetvar.com’a gelen şikayetler aynen yayınlanmaktadır.



“2011 yılında doğal gaz sayacımız bilgimiz dışında değiştirilmiş olup, yapılan kontrollerde kaçak kullanım olduğu tespit edilmiş. Bizim bu değişimden, kaçak kullanımdan vs. ceza fatura ulaşınca haberimiz oldu.



Gidip konunun nedenini araştırdığımızda sayacın fotoğraflarının ve raporlarının olduğunu, faturaya itiraz edilse bile delillerinin olduğunu ve konunun mahkemeye gitmesi durumunda ayrıca kaçak doğal gaz kullanımından yargılanabileceğimizi belirttiler.



Bu şekilde hiç suçumuz olmayan bir nedenden dolayı durumu kabullenip, bugün itibariye faturayı ödemek durumda kaldık. Kullanımımız az olduğu için yeni sayaçla ilgili de böyle bir fatura alabileceğimiz belirttiler.Faturalarını düzenli olarak ödeyen dürüst bir vatandaş olarak neyin bedelini ödediğimizi gerçekten merak ediyorum.”
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst