ben sevmiyorum kabak tatlısını nedense:)emeğine sğlık aynen bende emeğine sğlık
maviboncukDaimi ÜyeKatılım3 Ağustos 2010Mesajlar25.638Tepki16.859Puan113Yaş35Konum bitanemin kalbinden 18 Temmuz 2011 #21 ilk_nur' Alıntı: ben sevmiyorum kabak tatlısını nedenseemeğine sğlıkGenişletmek için tıkla ... aynen bende emeğine sğlık
ilk_nur' Alıntı: ben sevmiyorum kabak tatlısını nedenseemeğine sğlıkGenişletmek için tıkla ... aynen bende emeğine sğlık
ebruliiDaimi ÜyeKatılım13 Haziran 2011Mesajlar3.455Tepki3.711Puan113Yaş35Konum SOMA'da Yaşıyorum 18 Temmuz 2011 #22 ellerine sağlık canım
H HeraMisafir 18 Temmuz 2011 #23 Süper leziz canım ellerine sağlık Eşim den öğrendim çok yapar eşim bu tatlıyı ben seviyorum die kışın tabi bu şekilde yaptıktan sonra birazda fırına atıyor fırında meyanlanıyor muş ozamanda daha bir güzel oluyor tavsiye ederim canım benim
Süper leziz canım ellerine sağlık Eşim den öğrendim çok yapar eşim bu tatlıyı ben seviyorum die kışın tabi bu şekilde yaptıktan sonra birazda fırına atıyor fırında meyanlanıyor muş ozamanda daha bir güzel oluyor tavsiye ederim canım benim