Kabak Mücver Fırında

Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
54
Konum
İSTANBUL
1-kilo kabak
dereotu maydanoz
taze sogan
3 yumurta
3-4 yemek kaşığı un
kaşarpeyniri rendesi

YAPILIŞI
kabakları rendeleyip suyunu sıkın dereotu maydanoz taze soganı ince ince doğrayıp kabağa ekleyin yumurta ve unu da ilave edip oval bir borcama dökün üstüne bolca kaşar rendesi ekleyin yemenize yakın fırında pişirin


çok hafif oluyor denemenizi tavsiye ederim
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
ben mücveri çok severim ve hep teflonda kızartırdım.fırında denememiştim ama mantıklı sahiden.mutlaka deniyceem zaten bu aralar yapmayı düşünüyodum çok oldu yapmayalı kaşar da iyi fikir hem de besin yönünden zengin olur teşekkürler süslü
 
G

GuL_CiCeGi

Misafir
bende annemle sans eseri bı kere deneyelım dedık cokk güzell oldu cok hafif lezzetli oluyor gercekten tavsıye ederım canlarr....
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst