JLO'dan ayrıldığı sevgilisine kıyak!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1402417582740.jpg


JLO'dan ayrıldığı sevgilisine kıyak!

Jennifer Lopez, ayrıldığı genç sevgilisi Casper Smart'a kıyak yaptı. Ünlü yıldız; Smart'a aldığı, kamyonet ve motosiklet dahil tüm hediyeleri eski aşkına bıraktı

Dansçı Casper Smart ile 2.5 yıllık ilişkisini sonlandıran Jennifer Lopez, ayrılık haberinin ardından ilk kez görüntülendi. Lopez, New York'ta altın renkli mini elbisesiyle objektiflere gülümsediği sırada, Casper Smart güzel yıldızın Los Angeles'taki malikanesinden eşyalarını topluyordu. Geçtiğimiz pazar sabahı eve giden 27 yaşındaki dansçının, evden onlarca kutu dolusu eşya çıkardığı öğrenildi.

'AYRILIK CASPER'I YIKTI'
İlişkileri sırasında Smart'a birçok pahalı hediye alan Lopez, ayrılığın ardından da eski sevgilisine karşı cömert davrandı. Ünlü şarkıcı, kendisini transseksüel modellerle aldattığı öne sürülen Smart'a, ona aldığı tüm hediyelerin kendisinde kalabileceğini söyledi. Bu hediyeler arasında; Lopez'in, 25'inci yaş gününde Smart'a aldığı Dodge Ram model pickup araç da bulunuyor. People dergisine konuşan bir kaynak, Smart'ın ayrılık nedeniyle büyük yıkım yaşadığını belirterek, "Casper, Jennifer'ı ve çocuklarını çok seviyor. Max ve Emme'yi göremeyeceği için çok üzülüyor" dedi.


Sabah

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst