Jennifer Lopez'in gözü öyle bir yere takıldı ki!

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Jennifer Lopez'in gözü öyle bir yere takıldı ki!

İstanbul'a gelen Jennifer Lopez'in gözü nereye takıldı?

794560_detay.jpg


Ayşegül AKYARLI GÜVEN / HABERTÜRK

Türkiye’ye konser vermek için gelen Latin sanatçı Jennifer Lopez, İstanbul’un atmosferinden çok etkilenince, hayranlığını ifade edip gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. Lopez, Emlak Konut-Varyap ve GAP İnşaat ortaklığı tarafından Ataşehir’de hayata geçirilmekte olan Metropol İstanbul projesini inceleyip buradan Boğaz manzaralı bir daire almak için yetkililerden ön bilgi aldı.

GAP İnşaat Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, ünlü sanatçının katalog istediğini ve Sofya konseri sonrasında yeniden İstanbul’a gelerek yer beğeneceğini ifade ettiğini söyledi.

YAKINI TAVSİYE ETMİŞ
Sanatçının Adalar ve Boğaz manzaralı daire alternatifleri üzerinde durduğunu belirten Yetgin, “Metropol İstanbul projesini bir yakını tavsiye etmiş. İstanbul’da bizi konserine davet etti. Bizden katalog isteyip bilgi aldı. Hayırlısı bakalım” diye konuştu. Yetgin, yoğun turne nedeniyle çocuklarına ancak İstanbul konseri sırasında kavuşan Lopez’in pazartesi günü projenin satış ofisine geleceğini, henüz satışa çıkmayan ortadaki 250 metrelik kulenin 50’nci katından kendisine yer ayırmayı planladıklarını ifade etti. Lopez için 1+1 daire seçeneğinin ağır bastığı da öğrenildi.

EN BÜYÜK DAİRENİN FİYATI NE?
Türkiye’de ilk kez gayrimenkul sertifikası modelinin uygulandığı projeolan Metropol İstanbul’da ortadaki kule henüz satışa sunulmazken, diğer ikiblokta ise metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak öngörülmüş. 1+1’den 4+1’ekadar seçeneklerin bulunduğu diğer bloklarda fiyatlar 350 bin lirayla1.5 milyon lira arasında değişiyor. Ancak ortadaki kulede metrekare fiyatının satışa çıktığında 10 bin
lirayı bulabileceği belirtiliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst