İyi kocalarda aldatır...

sementha

Daimi Üye
Katılım
15 Temmuz 2008
Mesajlar
2.349
Tepki
3.398
Puan
113
Konum
istanbul
'Evlilik dışı bir kaçamak' sadece kötü kocalara ait bir özellik değil.
Anlaşılıyor ki erkeklerin mantıklı ve soğukkanlı davranış olarak düşündükleri bir tarz, kadınların indinde 'duygusuz' hatta ahlaksız bir tutum olarak değerlendirilebiliyor.

Amerikalı evlilik danışmanı Mira Kirshenbaum 'When Good People Have Affairs' (İyi İnsanlar eşlerini aldattığında) diye bir kitap yazdı ve ortalık karıştı. Yazarın tezi oldukça basit aslında: İmzayı atarken hangi sözü verirsek verelim ilişkilerde uzun vadeli 'doğru ve yanlış' kavramları yok. Her şey değişken.

Bir ilişkide işe yarayan tutum ve davranışlar başka bir ilişkide işe yaramıyor, o zaman ne yapacağız? Veya daha önemli soru şöyle: Kimin tutum ve davranışlarına bakacağız?

Doğrusunu itiraf edelim: Duygusal ve etik konularda kadın ve erkeklerin aynı yazılımı kullandıkları gibi bir varsayımdan yola çıkıyoruz. Oysa bu ikisi aynı işletim sistemini bile kullanmıyorlar. Mars'ta ve Venüs'te başka lisanların konuşulduğunu biliyoruz ama nedense bilmiyormuş gibi davranıyoruz.
alıntıdır..
 

iReM

Daimi Üye
Katılım
20 Ekim 2008
Mesajlar
510
Tepki
539
Puan
93
Yaş
34
Konum
KOCAELİ
Aldatmanın kadını erkeği yoktur bence.Kadın için ne kadar namus kavramı var ise erkek içinde geçerlidir.Ayıptır,yazıktır,günahtır...ALLAH kimsenin başına vermesin :(
 

peri_kizi

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2008
Mesajlar
563
Tepki
292
Puan
63
Konum
france
kadinlarda var aldatan , hemde gizli gizli kocasi isteyken....
erkeklerde var aldatan , ama ben suna inaniyorum ve bu dusuncemide hicbirsey degistiremez!!! eger bi evlilikte ask sevgi varsa, esler birbirini seviyorlarsa , cinsel anlamdada eksiklikler yoksa, iki tarafta birbirinden memnun olur ve boyle birseye kalkismaz, her iki tarafta boyle birseye kalkisma ihtiyaci duymaz!!! hem bu bir risk!!! buyuk bir risk,sonu cok kotu bitebilir, bosanma davasi icin bile cok buyuk bir neden, birde ispatlari varsa, iste o zaman yapan taraf rezil rusva olur, herkes tarafindanda bilinir... neden eslerini ailesini cocuklarini yuvasini evliligini seven insanlar boyle bir riske girsinler ki???
ama saygi bitmis yada sevgi azalmis ise, yada cinsel mutsuzluklar var ise iste ozaman kacinilmaz son , mutluluk disarda baska erkegin kollarinda, yada baska kadinin kollarinda aranir...
tabii en dogrusuda, evliligi kagit uzerindede bitirmek, ve kimseye haksizlik yapmamak ...
ne demisler kendisine yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapma, buna herkes uyabilse keske...
 

iReM

Daimi Üye
Katılım
20 Ekim 2008
Mesajlar
510
Tepki
539
Puan
93
Yaş
34
Konum
KOCAELİ
Kimse kimseyi aldatmaz herkes kendini aldatır ;) Bunu yapan kadında olsa erkekte olsa karakterini oturtamamıştır bence.İnsanların günahına girip duygularıyla oynamak kimsenin hakkı değildir.
Ama şu da bir gerçektir ki ''Kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır''....
 
G

guzelcem

Misafir
Aldatmak ya da aldatılmak ölüm acısından bile daha acıdır. Allah kimsenin başına vermesin. Artık kadın da, koca da aldatıyor. Buna ne gerek var? Aldatan kişi, afedersiniz ama domuzun dışkısı gibi leş kokar, aşağılık olur. Herşeyden önce kişide namus, şeref, haysiyet, onur olmalıdır. Bu kavramlar kişinin karakterinde bitmişse aldatır, kendini de aldatır. Yazık... Toplumumuza ne oluyor böyle? Ben duydukça, izledikçe üzülüyorum. ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN. Emeğinize sağlık...
 

AGAC

Yeni Üye
Katılım
11 Kasım 2008
Mesajlar
4
Tepki
1
Puan
3
Yaş
45
Konum
belcika
aldatmak derken aldananin kim oldugunu iyice anlamak gerek.
aldatan ama ALDANAN var ortada.vicdaniniz musade ediyorsa aldatin diye bir felsefem var.
aldatmayi yapan kisinin nedenleri azimsanmamali.icanadoluya ait bir soz vardir kabaca bir tabirdir ama halisanedir'SICAK AHIRDAN DANA KACMAZ' diye.Aldatmanin sebepleri goz ardi edilmemeli,esler birbirlerine ihtiyaclari olan seyleri sunmali yoksa ahirleri(sonlar)yukarda arkadaslarimizinda belirttigi gibi hicte ic acici olmayacaktir.
ben insanlarin yaptiklari ise gore pesinen hukum verilerek cezalandirilmalarina karsiyim,arastirildiginda karsimiza cak ilginc ve cok farkli sonuclar cikacaktir Allhtan gayri kimselerin bilmedigi.

esler lutfen birbirimizin haklarini gozetelim

selametle...
 

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Katılım
6 Aralık 2009
Mesajlar
2.437
Tepki
2.195
Puan
113
Yaş
39
Konum
kayseri
bende anlamadım eşini aldatan kadın olsun erkek olsun kötüdür işte daha iyiliğimi kalır.iyi olan zaten aldatmaz.aldatıyorsa artık ona iyi denmez.:böö::böö:
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Erkegide kadinida aldatiyor maalesef.
Rabbim kimsenin basina vermesin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst