Kireç içinde limon tuzu kaynat tertemiz oluyorEv temizliğinde tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir?
Çaydanlığımın içi karatmıştı onun için bir karışım yaptım müthiş olduuu
Çamaşır sodası A101 deki çiçeğim marka
Sıcak su
Onu da okumuştum limon tuzu yoktu yapılabilirKireç içinde limon tuzu kaynat tertemiz oluyor
Kireç sökücülere göre daha hızlı çözüyor canım içine koy soğuk su öyle kaynatOnu da okumuştum limon tuzu yoktu yapılabilir
Benim bahçede soba varya dışınıda mahvediyorKireç sökücülere göre daha hızlı çözüyor canım içine koy soğuk su öyle kaynat
Hee evet soba ayrı onun karartması hiç bişiye benzemezBenim bahçede soba varya dışınıda mahvediyor
Bn genelde çamaşır suyu kullanırım her seferinde makineye koyarım
Hiç kararma olmaz canım
Zararlı diyenler çıkacak ama lütfen demeyin
VimBenim bahçede soba varya dışınıda mahvediyor
Hayırrrr yaaa
Beyaz sirkeyi bn toz alma suyunda yer silmede heryerde kullanırımavizeler için karışım var
Mis gibi oldu
Arap sabunu
Beyaz sirke
Bulaşık sıvı deterjanı
Koltuklara da mı onu kullanıyorsunHalıları koltukları beyaz sabunla mı? Halı şampuanı ile mi silersiniz
Beyaz sabun koltuğun kumaşını nasıl diyim böyle halılın tüyleri yatar kupkuru durur ya öyle yaptı
Bn genelde halı şampuanı kullanırım
Evet canım duvar kağıdı evim onu bile öyle siliyorumKoltuklara da mı onu kullanıyorsun
Duşa girmeden banyoyu çamaşır suyuyla yıkıyorum hafif kokusu kalıyor ya çok hoşuma gidiyor..bı de bulaşık deterjanı ile karışınca o koku da şahaneHayırrrr yaaa
Valla bende zayıflama iksiri diye şeeettttimmAnammm ziyaretçi ixir duyunca gelmiş ya
Duşu Bnde aynısını yapıyorumDuşa girmeden banyoyu çamaşır suyuyla yıkıyorum hafif kokusu kalıyor ya çok hoşuma gidiyor..bı de bulaşık deterjanı ile karışınca o koku da şahane![]()
ben bir başak burcuyum