İsraili Kınayanlar Fan Kulubü..

OP
rüzgar gülü

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
Ey İsrail Ağla ve çocuklarından Utan…!

Bm.
"İşte bu adları geçenler, (...) Adem soyundan ve Gemide Nuh ile birlikte taşıdıklarımızın neslinden (...) İsrail neslinden, hidayete erdirdiğimiz ve seçtiğimiz kimselerdendir.(...) Sonra bu (...) salih kimselerin ardından (öyle kötü) bir nesil geldi ki (...) azgın isteklerine uydular; bunlar cehennemdeki Gayya vadisini boylayacaklardır (Kur'an, Meryem/58-59)."

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Allah'ın izniyle beni duy ve sana yine senden olanların yaptığı vahşeti anlatırken anla beni. Bütün insanların gözü önünde yapılan zulme bir bak!.. Bak ve çocuklarından utan!..

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Gazze'ye bir bak. Senin adını taşıyan sırtlanların sana yakışmayacak şekilde insanlık onurunu parçalayışlarına bir bak. Güzeller güzeli Yusuf için ağladığın yurtlarda iyiliğin Yusuflarına kıyan oğullarına bir bak. Bak ve oğullarından utan!..

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Tek arzusu senin yurduna ekmek götürmek olan, senin kutlu hatırana, Filistin yurdundaki acıları dindirmek olan insanların trajedisine bir bak!. Bak ve "Allah hükümran olsun!" anlamına gelen adının hilafına masumlara karşı zulmü hükümran kılan çocuklarından utan!.

Kaldır başını topraktan ey İsrail!... Bir zamanlar ayak izlerini bıraktığın beldelerde yaşanan acıya ve o acıyı dindirmeye yola çıkan gemilerden denize karışan kanlara bir bak. Ciğer paren için gözlerine kara suların indiği hasret yurdunda sürüp giden acılara, ırmak olan göz yaşlarına, köpüklü suları boyayan kanlara bir bak... Bak ve elinde sopadan gayrı müdafaa silahı olmayan masumlara mermiler yağdıran canavarlaşmış torunlarından utan!..

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Bir zamanlar kaybolan oğluna ağladığın Hüzünler Evi'ne (Beytü'l-Ahzen) bir bak!.. Bak ki Hüzünler Evi bir tane değil artık; bak ki çocukların senin adını kullanarak binlerce yürekte Hüzünler Evi açmaktalar. Bak ki Hüzünler Evi Filistin'den dünyaya yayıldı, çocuklarının marifetiyle dinini yaydığın yurtların her köşe başında bir Hüzünler Evi, her evde insanlığa hasret, insaniyete hasret parçalanan yürekler...

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Bir zamanlar kundağında süt kokusunu koklayıp bağrına bastığın Yusuf'unu emziremeyen Rahil'in acısını duy. Duy ve Laya'nın çocukları yüzünden şimdi Yusuf yüzlü bebeğini emzirmeye sütü kalmayan Rahil'lerin memelerinden kanların damlayışına ağla!.. Ağla ve artık çocuklarından utan!.. Hani bir zamanlar kardeşleri Yusuf'a da zulmeden canavar ruhlu çocuklarından... Hani hakkı batıla çevirmek için masumiyet gömleğine kurt kanı bulaştıran çocuklarından... Ve onların bugün vahşi kurtları bile aratmayacak yırtıcılıklarından utan!..

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Kaldır başını ve vahşet karşısında gözleri ve kalpleri kör olan çocuklarına bir bak!.. Sen ki Rahman olanın "Muhsin" elçisi iken senin adına hükümet ederek senin temiz adını kirletenler bu vahşet genlerini senden almış olamazlar. Onun için ya reddet bunları evlatlıktan, yahut Yusuf'un gömleğini yeniden tutuştur ellerine. Ta ki gözlerine sürsünler, ta ki olmayan vicdanlarına ve yüreklerine sürsünler ve vahşetle kör olan gözleri yeniden görsün.

Kaldır başını topraktan ey İsrail!.. Sen ki sabır timsali Eyyub'un yeğeni, İshak ile Refeka'nın oğlu ve Allah dostu Hanif İbrahim'in torunusun. Sen ki Allah'ın seçtiği kutlu kullardan, salih amel üzre elçilerden, saf ve berrak yaratılışlı nebilerdensin. Sen ki sınavlar aşıp geçtin, hasretler çekip piştin. Senin adın Ken'an'da "huzur" olarak anılırdı bir vakitler, neslin insanlara hidayet dağıtırdı. Sen ki "Tanrı'nın halkı" demek olan İsrail adını taşırdın, ve sen ki benim dilimde hâlâ "Yakup (Allah'ın kulu)" olarak anılırsın. Sahi İsrail, sahi bu insanlıktan yoksun vahşiler, bu yırtıcı sırtlan nesli senin çocukların olabilir mi?

Ey İsrail!.. Biz seni çok seviyoruz. Lakin bazı çocuklarından şikâyetçiyiz. Hani Yusuf ile Bünyamin'e bile insanlık dışı muameleleri reva gören çocuklarından... Şimdi dünyanın gözü önünde senin adını kirletenlerdir onlar ve yeryüzünde senin adını kirletmeye vahşice devam ettikleri sürece de şikâyetçi olacağız. Bütün dünya da şikâyetçi olacak hatta!.. O halde kaldır başını topraktan ey İsrail!..:aglayan::aglayan::aglayan:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ABD-ve-israil.jpg









 
OP
rüzgar gülü

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
gardasdemeyinbizefo8.jpg


Yüce Rabbim nefesime nefes ver
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!
Ey aziz milletim sesime ses ver
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Her din-i islama çile mukaddes
Rabbimin bir lütfu ihsanı olsun
Es es bakalım zillet dört yanımdan es
Nuh şaşırsın kalsın, bir tufan olsun!

Bir gün bu hesabını göreceğim bil!
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Sen ki kütür kütür dönsen başımda
Zalimden bir zulüm densen başımda
Ben Musa yım Firavun san başımda
Alınan o başın zamanı olsun

O gün ey müslüman göz yaşını sil!
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Ey halkım Allahuekber de diril
Hünkar-ı Ali gibi bir erde diril
Öl öl öl ama öldüğün o yerde diril
Diril küfrün dine amanı olsun

Dikilir dudaklar kesilir o dil!
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Diril doğrul kalk yiğidim yürü sen
Özünü kin gözünü kan bürü sen
Türklük ateşinden alev sürü sen
Kıyamet gününde yansın bu kandil!
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Zemahreşim ülkücüyüm bilin lan
Vücudumu dilim dilim dilin lan
Adımı soyadımı da silin lan
Kanı kanın yıkadığı an olsun!

Çal sur düdüğünü durma israfil!
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!

Zemahşerim der siyaset gütmem ben
Ölsem muhannete minnet etmem ben
Unutmayın kula kulluk etmem ben
Kahrol Amerika, Kahrol İsrail!
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Şımarık İsrail,masum insanların katili! Bu devran dönecek ve şuan gazzeye yardımları engelliyorsun ama birgün sende yardım alacak hale geliceksin.

AMİN İNŞAALLAH
hergun konsolosluk onunde eyleme devammmm
dun gecede ordaydım!!o yardımlar gazzeeye gıdene kadar!!!
turkler serbest bırakılana kadar susmucaz!!!
 
D

d.melek

Misafir
Ya arkadaslar bu konuya karismiycam diyorum,ama dayanamadim.Burada siyasi konularda kotu laf kullanmak yasak deniliyor,ama siz kotu kotu resimler ekliyorsunuz.
Israillilerin gemidek vatandaslarini oldurmesi buyuk bir yalnis,bunu Israil bile kabul ediyor,ben her gun televizyonda goruyorum.Emrivaki olmus diyorlar,humanitar yardimda silahlanmis ve agressiv insanlar omamaliydi,ama oldugu icin,onlarda saskinliklarindan ates acmislar. Ama adeta humanitar yardim yapan insalnlar karsi cikmiyorlar. Ama yinede bir daha boyle yapmamasi icinde uyarilmislar zaten. Burada Gazaya yardim gondermeye izin vermiyorlar kelimesi yalnis. Gondarilan tum humanitar yardim kontrol edildikden sonra Gazaya gonderiliyor zaten. Bunu sizin haberlerde gostermediyseler bilemem. Ama sizde hak verin Israilin gemilerin kontrol etmesine. Cunki gecen yillarda 3000 -den cok raket attilar (simdide atiyorlar,bunu haberlerde gostermiyorlar belki sizin icin, ama biz goruyoruz burda). Gaza nereden bulmus peki bu raketleri, tabiki kacak yollardan. Israil yardim gondermeyin demiyorki, gonderin ama, kontrol edelim, ve bir kac adaminizla birlikde aparalim yardiminizi oraya diyor. Ben anliyorumki, siz muslumanin tarafinda olmaya calisiyorsunuz, ama dogru olan muslumanin digil, dogru konusanin tarafinda olmak digilmi?

2008 yilinin sonlarinda ben buraya yeni yasamaya geldim, Gaza raketler atmaya basladi durup dururken. Televizyonda bir kac defa gosterdiler, uyarilar edildi yapmasinlar diye,ama onlar dinlemedi. Sonunda Israil de basladi cevap vermeye.Gazanin bir kac silahli gruplari bilerekden yasayis binalarindan,okullardan raket atesi acmaya basladilar Israile,adi vatandaslar yasayan yerlere,ki,sonra Israilde cevap atesi acinca televizyonda,bakin Israil okullara,cocuklara,dinc vatandaslarimiza ates aciyor diye bilsinler.onlarin kendi halki kendi umurlarinda bile digil.o savastan sonra Israil Gazadan yaralilari buraya tasidi,iyilestirdi.Yani Israil insanlara atmiyordu,ama Gazanin silahli gruplari bilerekden insanlarin yasadiklari yerlerden ates aciyorlardi,cevap atesinde de magdur insanlar oluyordu mecburen. Buda cok uzucu bir durum. Gaza neden onceden raketler attiginda hic kimse dillenmedi,burada yasayanlarda insan,bende buradaydim,benim aileme bir sey olsaydi nolucakdi,ne kadar turk yasiyor burada biliyormusunuz,onlara bir sey olsaydi,kim cevabini vericekdi? hic kimse.buradada ne kadar dinc ahali oldu.

Gelelim simdiye,guya o gemiden hic kimse Israil askerlerine karsi cikmamis,kac tane bicak cikti,vidyolar var cekilmis,gemidekiler ellerinde demir sopalarla vuruyorlar Israil askerlerini. Bu vidyolari Turkiye gostermiyor tabiki.Gemide olan uc vatandas donmustu hani,konusuyorlardiki,guya su siseleriyle karsi cikiyorlardi yalniz, ,yalan soyluyorlar,Israilin uc askeri agri yarali ,bicaklanmis,kim yapmis o zaman bunu?demir sopalarla,sok edici granatlarla,bicaklarla silahlanmisdilar onlar,hepsi birer birer vidyo kayitlarinda gorunuyor.O vidyolari bulup sizin icin buraya linkini eklerim isterseniz,kendinizde sahidi olasiniz diye.Ama yinede Israilin gemidekileri oldurmesi yalnis,bunu tum Israil kanallari konusuyor.Zaten yaralilari Israil kendi hastanelerinde iylestirmeye calisdi.Guya gemiye durun mesaji verildikde gemidekiler biz yardim apariyoruz filan demis,oda yalan,cunki cok agir bir laf kullanmislar,onunda linkini ekliycem,hepinize isbat etmek icin.kullandkilari laf da soyle:"kesin sesinizi,hepiniz Aushvitsa donun(orasi yehudilerin oldurulduyu kampdir ikinci dunya muharibesinde, o olayda 6 milyon yehudi, icinde 1.5 milyon cocuk olmus sonunda).bu kadarmi soyuk kanli olmak gerek cevap verildiginde.gunah digilmi oyle konusmak.

Sizler icin bir fakt daha.Gaza Israilin bir askerini 4 yildir esir almis.o askeri siniri gecerek esir almislar,onunla birlikde gorev yapan iki asker arkadasini da oldurmusler.Israil o askerini geri almak istiyor,evezindeyse Israil binlerle esirini vemreye razilasiyor.Ama Gazalilarin kendi vatandaslari umrunda digilki,bu razilasmaya gelmiyoralr.Yalniz en kotu teror olaylarinda yakalanan bir kac adamini geri istiyor,yalniz onllarla o askeri degistirecegini soyluyor.simdi siz dusunun,bir halk neden bir esirini vermez,evezinde binlerle vatandasi geri alicak.cunki umursamiyorlar vatandaslarini,onlara lazim olan iyi teror yapabilen adamlari yalniz.Ama Israil bir askeri icin binlerle esir vermeye razi.O askeri nerede esir sakladiklari malum digil,kirmizi aypara cemiyyetine de izin vermiyorlar,ki,gidip kontrol etsinler diye.Ama buradaki tum filistinli esirleri aypara cemiyyeti kontrol ediyor.Gecen yil o askerin sag-salim oldugunu bile bilmek icin Israil Gazaya bir vidyo cekip kendilerine gondermesini istedi,evezindeyse 20 tane esiri azad etti,sadece bir vidyo icin.

Biliyorsunuz,ben Azeriyim,Israillilerin tarafini tutmakda bir niyyetim yok,ama bildikelrimi konusmak istedim sizlere.Bura cok demokratik bir ulke,burada 1,300,000 musluman yasiyor (Filistinliler digil,Israil vatandaslari olan muslumanlar).onlarin hukuklari taptanmiyor burada,mesela biri benim kocam,burada doktora yapti,hic kimse onun ayagini vurmaya calismadi,ama o bir musluman.yani ayir-seckilik yok burada,Israil muslumanlara kendi halki gibi davraniyor burada,ben sahidim buna.daha ne olsun.Ben dogum yaparken burada hic bir ayri-gayrilik hisstemedim muslumanim diye,en iyi sekilde bana yardimlarini gosterdiler doktorlar.

Ben sizinle bildiklerimi paylasmak istedim,umarim yalnis anlamazsiniz beni.Gemide olen vatandaslarada Allah rahmet eylesin.


Linkler bunlar:

burada dikkat edersiniz Israil askerleri goz yasardici gaz buraktiklari icin gemidekiler maske giymisler ve demir sopalarla askerlere karsi cikanlarda onlar


gemidekiler Israil askerleri bulundugu tekneye sok edici granat atiyorlar


bu linkleri eklememde maksat gemidekilerin soyledigi yalanlari size bildirmektir.hatirliyorsaniz onlar,biz hic bir sekilde karsi koymuyorduk,yalnizca su siseleri vardi elimiz demistiler,ama vidyolardan gorduyunuz gibi demir sopalar,bicaklar kullanmislar........

Ama yinede hic kimse oldurulmemeliydi,bu Israil askerlerinin yaptigi bir yalnis.Bunun icin uzgunum,basimiz sagolsun.......
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Konu ulkemızın genel acısıdır bana gore.Sıyası bır tarafı yoktur.Bu dramı yasamamıza sebep olan bır ulkeyı protesto etmek,kınamak,hakkında yorum yapmak siyasi bır konu degıl vıcdan meselesıdır.

Kımse kımse ıle aynı fıkıre sahıp olmak zorunlulugu olmadıgı gibi ısteyen konu dahılınde herseyı dusunebılır,tartısabılır.Bunu tartısıyor olmak sıyası bır amaç gütmez.

Ama su an okuduklarımdan bu sayfada tek bısey ıcımı taaa derınden acıttı.

Bunca olandan sonra soylenmesı gereken "basiniz sagolsun" degıl "başımız sağolsun" olmalıydı.

Tamamı kendı fikrim sadece uzuldum ve paylasmak ıstedım.

Evet kSo canımmmm bende hatırlıyorum.Amacda zaten oradakı anneler bebegım aç demesın bızım cocuklarımız nasıl tok uyuyorsa onların cocukları da tok uyusundu.
 
D

d.melek

Misafir
Evet Findigim tamamile bana ait,hic bir yerden alinti filan yapmadim,emin ola bilirsin.amacim size bildiklerimin tumunu anlatmakdi,onun icin bu kadar yazdim.
Kedijik basiniz sagolsun dedigimde,seni uzmek istememisdim,tabikide turkler bizim kardeslerimiz,basimiz sagolsun yaza bilirdim,ne bileyim,iste,aklim turk vatandaslarina bizler bas sagligi veriyoruz ya,ona takildi,oyle yazdim,yoksa,tabikide olenler bizimde kardeslerimiz.hatami duzeltiyorum:Basimiz sagolsun.Simdi oldumu?:eek:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
valla d.melek bence olmadı ne kadar hassas olduğumuzu biliyosun bu konuda ama sen israili haklı görüyorsun onların bebek katili olduğunu tüm dünya biliyor ayrıca

Gelelim simdiye,guya o gemiden hic kimse Israil askerlerine karsi cikmamis,kac tane bicak cikti,vidyolar var cekilmis,gemidekiler ellerinde demir sopalarla vuruyorlar Israil askerlerini.

yazmışşın ne yapacaklardı askerler silahlarla saldırınca oturup ölmeyi mi bekleyeceklerdi heralde kendilerini savunacaklar
 

be_reN

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.574
Tepki
1.856
Puan
113
Konum
...
Konu ulkemızın genel acısıdır bana gore.Sıyası bır tarafı yoktur.Bu dramı yasamamıza sebep olan bır ulkeyı protesto etmek,kınamak,hakkında yorum yapmak siyasi bır konu degıl vıcdan meselesıdır.

Kımse kımse ıle aynı fıkıre sahıp olmak zorunlulugu olmadıgı gibi ısteyen konu dahılınde herseyı dusunebılır,tartısabılır.Bunu tartısıyor olmak sıyası bır amaç gütmez.

Ama su an okuduklarımdan bu sayfada tek bısey ıcımı taaa derınden acıttı.

Bunca olandan sonra soylenmesı gereken "basiniz sagolsun" degıl "başımız sağolsun" olmalıydı.

Tamamı kendı fikrim sadece uzuldum ve paylasmak ıstedım.

Evet kSo canımmmm bende hatırlıyorum.Amacda zaten oradakı anneler bebegım aç demesın bızım cocuklarımız nasıl tok uyuyorsa onların cocukları da tok uyusundu.


kesınlıkle katılıyorum hatta hemen hemen benım yazmak ıstedıklerımı yazmıssın nılbusum.. bende konunun sıyası bır boyut gutmedıgı kanatındeyım..

kaldı kı daha dun gecekı haberlerden bırınde gordum ve bu olay ortaya cıktı cıkalı bu saskınlıgım bu uzgunlugumun kat be kart artması kac oldu bılemıyorum... yapılan acıklamalar ve sunulan raporlar dahılınde gozlerımle gordugum kulaklarımla duydugum seyı savunucam tamamıyle dıleyen neten ya da haberlerden gazetelerden arastırabılır... yapılan acıkla ve sunulan raporlar aynen soyleydı.. ısraılın bu sekılde bır yaklasım sergılemesını tahmın eden ve bunu on goren yetkılı ve gemıdekı murettebat daha ust duzey kısıler tarafından alınan kararla dırek antalya yanı guneyden gazzeye ulasmak degıl mısır uzerınden gazzeye ulasmakmıs aslında yardımı tasıyan gemının amacı .. gemının rotasında kı raporlar sunuldu dun gece haberlerde ve cıdden sok oldum.. kesınlıkle ısraılın sularına bıle gırılmedıgı halde acık denızde yaptılar onlar bu saldırıyı ve kaldı kı bu defa Turk kanı dokuldu..!!:kizdim: elbette buna sessız kalmak olmayacaktır..!! ve yıne aynı haberı takıben ve hangı gazetenın yazarıydı tam olarak bılemıycem ama gemıdekı gonullu bulunanlardan bı gazetecının agzından dırek soylenenler sunlardı: gemıye ıner ınmez bundan aylar once davosta Recep Tayyıp Erdoganın ısraıl buyuk elcısıne ONE MINUTE !! olarak cıkısının ıntıkamı olarak askerlerın bu sekılde ONE MINUTE dıyerek saldırdıkları ve yere dusen ınsanlara gelsın sımdı Recep Tayyip kurtarsın sızı dıyerek tekmeledıklerını soyledı bu olay her ne kadar da Tüm dunyayı etkılesı yankıları dunyaya aıt olsa da olay tamamen Türk hedeflı oldugu acıkca ortada artık ve bu konu da susmayı kendı adıma kabul etmıyorum..!! elımden geldıgınce yazıcam elımden geldıgınce son ana kadar destek verıcem..!!
 
D

d.melek

Misafir
valla d.melek bence olmadı ne kadar hassas olduğumuzu biliyosun bu konuda ama sen israili haklı görüyorsun onların bebek katili olduğunu tüm dünya biliyor ayrıca

Gelelim simdiye,guya o gemiden hic kimse Israil askerlerine karsi cikmamis,kac tane bicak cikti,vidyolar var cekilmis,gemidekiler ellerinde demir sopalarla vuruyorlar Israil askerlerini.

yazmışşın ne yapacaklardı askerler silahlarla saldırınca oturup ölmeyi mi bekleyeceklerdi heralde kendilerini savunacaklar

Ilk nurcum herkes gibi bende kendi dusuncelerimi yaziyorum,Israilin cocuk katili sacmasinada inanmiyorum,atisma zamani okullarda cocuklar olmusse ,cocuk katilimi olunuyor,asil Gazalilar cocuk katili,yoksa korkularindan okullarda saklanip raket atmazlardi buraya.Israil askerleri nerden raket atilmissa oraya cevab atesi acmis,cocuklar olmus,tabiki,bu uzucu olay,ama bunun gunahkari yalnizca onlarin silahli gruplari.
kirmizi harflerle isaretlediyin cumleyiyse yazmamin sebebi o ki,gemiden donenler,biz yalniz siselerle karsi koyduk demisler,ama vidyodan da gorunduyu gibi,demir sopalari onceden hazirdi.eger onlar karsilik vermeseydi,Israil onlari vurmuycakdiki,sadece kontrolunu yapicakdi.Vidyonu izlediysen goruceksin,ilk asker helikopterle dusdugunde nasil sopalarla dovuyorlar onu,henuz hic bir sey yapmadi ama o.Bende bunu anlatmaya calisdim.
 
D

d.melek

Misafir
Konu ulkemızın genel acısıdır bana gore.Sıyası bır tarafı yoktur.Bu dramı yasamamıza sebep olan bır ulkeyı protesto etmek,kınamak,hakkında yorum yapmak siyasi bır konu degıl vıcdan meselesıdır.

Kımse kımse ıle aynı fıkıre sahıp olmak zorunlulugu olmadıgı gibi ısteyen konu dahılınde herseyı dusunebılır,tartısabılır.Bunu tartısıyor olmak sıyası bır amaç gütmez.

Ama su an okuduklarımdan bu sayfada tek bısey ıcımı taaa derınden acıttı.

Bunca olandan sonra soylenmesı gereken "basiniz sagolsun" degıl "başımız sağolsun" olmalıydı.

Tamamı kendı fikrim sadece uzuldum ve paylasmak ıstedım.

Evet kSo canımmmm bende hatırlıyorum.Amacda zaten oradakı anneler bebegım aç demesın bızım cocuklarımız nasıl tok uyuyorsa onların cocukları da tok uyusundu.

Ben yazilanlari demiyorum ki,canim,ben resimleri diyorum,hic hos digil boyle resimler.Sonucta Israil dediginiz ulkede bizde yasiyoruz,turklerde yasiyor,araplarda.o zaman hepimiz kopekmi oluyoruz?Israil halki mahv olsun diye yaziyorlar,bizdemi mahv olalim yani,once dusunmek,sonra yazmak lazim bu cumleleri.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst