İnsanların Yüzde 95'ine Gıcık Oluyorum

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
İnsanların Yüzde 95'ine Gıcık Oluyorum

insanlarin-yuzde-95-39-ine-gicik-oluyorum-2887023_o.jpg

Karakol dizisindeki performansıyla adından söz ettiren güzel Oyuncu Ekin Türkmen twitter'da duygularını paylaştı.

Murat Dalıkılıç ile doludizgin aşk yaşayan Ekin Türkmen twitter'ına “İnsanların %95'ine gıcık oluyorum!” diye yazdı. Ekin Türkmen'in neden böyle yazdığı ise merak konusu. Bakalım başarılı Oyuncunun bu sözüne ne tepkiler gelecek?

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Bence herşey karşılıklı canını sıkmasın...
gerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
kim bu . şu türk dizilerinden çıkan oyuncuları birde tanısam . amip gibi çoğalıyorlar. önüne gelen dizi oyuncusu olmuş. hoş ben türk dizisi seyretmem. muhteşem yüzyıl dışında.belkide o yüzden bunları tanımıyorum..
ee sıyrılmak zorunda tabi binlerce oyuncu arasında. ne yapsın farklı olmalı.. hiç olmazsa hillal gibi gündeme gelmiyor.reklamın iyisi kötüsü yok diyenlerden.

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Vay arkadaş dünya üzerindeki insanların sayısını düşünücek olursak bu kadının gezmediği ülke kalmamış demek ki :cikolata: Yüzde 95 ini sevmiyomuşmuş ya bi yürü git kızım :D

Özürlü özürlü açıklamalar yapıyolar ya...

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
insanların yüzde 95 ine gıcık oluyormuşta NEDEN GICIK OLDUĞU İNSANLARA KENDİNİ İZLETTİRİPTE PARA KAZANIYOR OYUNCULUKTAN.İnsanlardan hoşlanmıyorsa kendi kategorisi hayvanlardan mı hoşlanıyor acaba.Sormuş mu bakalım biz onu seviyormuymuşuz.bulafın üstüne bizim milletimiz bu kadını izlerse pes diyecem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar