Turhan Yılmaz ankarada bir lokantaya girer, garson gelir ne istediğini sorar Turhan hoca cevap veriri. Bir tavuk götü der, garson anlamaz başka bir garson gelir onada aynısını söyler ve sonunda şef garson elinde bir bütün tavukla gelir ve hocanın masasına koyar al sana tavuk ister götünü ye ister başınu der.
Not:Kastamonu yöresinde getir yoktur herşeye götü denir. Turhan Yılmazın Asker mektupları isimli şov kasetini dinlemenizi tavsiye ederim
Adamın biri misafirliğe gitmiş.Akşam olunca haliyle sormuşlar :
-Pardon arkadaş, demişler karı-koca.Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı?
Adam düşünmüş :
-Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebek de uyanır ağlarsa uykusu kaçacak ben boş odada yatarım, demiş.
Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor.
Adam:
-Kızım senin ismin ne? diye sormuş.
Kız :
-Bebek amcacığım ya sizin isminiz?...
Adam :
-Eşek kızım eşşşeeek.
Temel ile Dursun bir gün yoksul kalmışlar ve banka soymaya karar vermişler.Bankayı soyduktan sonra kaçarlarken güvenlik görevlisi arkalarından bağırmış " durun ulan şerefsizler '' diye! Dursun hemen Temel'e dönerek :Temel sen git adam beni tanıdı demiş.
Not:Kastamonu yöresinde getir yoktur herşeye götü denir. Turhan Yılmazın Asker mektupları isimli şov kasetini dinlemenizi tavsiye ederim
Adamın biri misafirliğe gitmiş.Akşam olunca haliyle sormuşlar :
-Pardon arkadaş, demişler karı-koca.Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı?
Adam düşünmüş :
-Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebek de uyanır ağlarsa uykusu kaçacak ben boş odada yatarım, demiş.
Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor.
Adam:
-Kızım senin ismin ne? diye sormuş.
Kız :
-Bebek amcacığım ya sizin isminiz?...
Adam :
-Eşek kızım eşşşeeek.
Temel ile Dursun bir gün yoksul kalmışlar ve banka soymaya karar vermişler.Bankayı soyduktan sonra kaçarlarken güvenlik görevlisi arkalarından bağırmış " durun ulan şerefsizler '' diye! Dursun hemen Temel'e dönerek :Temel sen git adam beni tanıdı demiş.