İlhan Mansız sokak dövüşçüsü oluyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
322182515620.jpg


İlhan Mansız sokak dövüşçüsü oluyor

İlhan Mansız, 'Yüzleşme' isimli dizide bir sokak dövüşçüsünü canlandıracak. Eski futbolcu rolü için dövüş dersleri alıyor

Ünlü futbolcu İlhan Mansız ile oyuncu Paşhan Yılmazel 'Yüzleşme' isimli televizyon dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını; İlhan Mansız'ın kendi şirketi MNZ World, yönetmenliğini ise 'Doktorlar' ve 'Unutulmaz' gibi dizilerin yönetmeni Şenol Sönmez üstleniyor. Tanıtım filmleri geçtiğimiz günlerde çekilen dizide Mansız ve Yılmazel; biri Almanya'da, diğeri Türkiye'de yaşayan, birbirlerinden haberi olmayan iki kardeşi canlandıracak.

BERLİN'DE BAŞLAYACAK
Dizide bir sokak dövüşçüsüne hayat verecek olan ünlü futbolcu İlhan Mansız, şu sıralar dövüş dersleri alıyor. Aksiyon ve drama ağırlıklı dizinin çekimleri önümüzdeki haftalarda Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak. Mansız, Aralık ayında yayına girmesi planlanan dizinin yanı sıra TRT'deki bir spor programında yorumcu olarak yer alıyor ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Yok Böyle Dans' yarışmasıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.


Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst