İlginç Komodin Dekorasyonlari

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yatak seçiminin ardından sıra yatak odası mobilyası almaya geldiğinde odanın yataklı halinin ölçülerini tam olarak aldığınızdan emin olmalısınız. Çoğu zaman her şey yolunda gidebilir ama odaya komodin sığdırmakta zorlanıyorsanız farklı ve ilginç fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Komodin odanın havasını epey değiştirebilecek, küçük ama etkili mobilyalardan biridir. Üstelik çok da kullanışlıdır.

merdiven.jpg


Bir sandalye ya da portatif merdiven komodin olarak iş görebilir. Buradaki sandalye örneği odanın genel havasına uygun olarak eski bir sandalye ama daha şık sandalye modelleriyle farklı bir tarza uygun düzenlemeler de yapılabilir. Özellikle dar yatak odaları için portatif merdiveni komodin niyetine kullanmak pratik bir çözüm. Tıpkı sandalyeler gibi portatif merdivenler de ahşap ya da ****l, kısa ve uzun olmak üzere çok çeşitli modellerde satılmakta.
raflar.jpg

Yerden kazandıran başka bir işlevsel uygulama, raflar. Komodin yerine şık duvar raflarından yararlanılabilir. Dar bir raf çakmak zorunda kalırsanız, okuma lambanızı duvara monte edilen modeller arasından seçebilirsiniz. Bir rafı komodin gibi yerinden oynatamayacaksınız belki ama odanızı fazla eşya ile daraltmamış üstelik farklı bir görünüm elde etmiş olacaksınız.
komodinler.jpg

Öyle anlaşılıyor ki, üzerine birkaç parça eşya yerleştirilebilen ve yere sağlam basan hemen her ev eşyasından komodin olarak yararlanabiliriz. Ayaklı tepsi, eski bavullar ve bir davul! Davul komodinler daha çok genç odaları için uygun olacaktır ama doğrusu oldukça havalı duruyor. Ahşap boyama ile uğraşanların sıkça ayaklı tepsi boyadıklarını biliyorum. Yatak odanız için kendi tepsi-komodininizi tasarlamanız mümkün olabilir.
yatak-odasi-mobilya.jpg

Ahşap bir tabure, vintage bir konsol ya da bir yan sehpa da komodin olarak şık durabilecek diğer mobilyalar arasında. Bunlar arasında konsol diğerlerine göre daha fazla yer gerektiriyor ama yatağın sadece bir ucunu değerlendirip böyle bir düzenlemeyi küçük odalarda da yapmak mümkün olabilir. Makyaj masası ve giysi çekmecesi olarak değerlendirebileceğiniz çok işlevli bir komodin ortaya çıkarabilirsiniz.
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Bavulları üst üste koymuşlar dekorasyon olmuş:ne:
Benim gözümde de kalabalık kategorisine girer bu görüntü:gul:
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Benimde öyle sahim,fiskos bile komodin olmus :smileylove:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst