İki dizi daha bitiyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
15326350.jpg

Bir dizi daha bitiyor

Başrollerinde Fulya Zenginer, Cemal Toktaş, Tuba Ünsal, Keremcem, Füsun Demirel ve Rıza Akın gibi oyuncuların rol aldığı ve atv'de ekrana gelen "Tövbeler Tövbesi" adlı dizi ekranlara veda ediyor.Dizide Songül karakterini canlandıran Gözde Mutluer final haberini Twitter'a yazdığı notla duyurdu.

Mutluer sayfasına "Tövbeler Tövbesi 37. bölümde final yapıyor maalesef... " notunu düştü.
15316817.jpg

'Bir Ömür Yetmez' de bitiyor

Başrollerinde Ezgi Mola ve Mert Fırat'ın yer aldığı Bir Ömür Yetmez de yayından kaldırılan diziler arasına girdi. Star tv ekranlarına gelecek olan dizinin 8. bölümde final yapmasına karar verildi.

Dizide ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Lale Mansur, Özkan Uğur gibi oyuncular da rol alıyordu.

Dizinin final bölümü 9 Ocak Pazartesi yayınlanacak.

Hürriyet

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bir ömür yetmez i 5 dakka açıp izlemedim.

tövbeler tövbeside sarmamıştı.

yayından kaldırmakla haklılar...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Yenilere yer açmak için bitiriyorlardır ocak ayında başlayacak diziler var çünkü :durbun: Muhteşem Yüzyıl Stara geçti 2 yeni dizisi daha var yerleri dar geldi tabi :)

Bir Ömür Yetmez güzeldi aslında ama en baştan olayın iç yüzünü açıklamaları senaryoyu kısıtladı bence ve sanırım günüde kötüydü...

nadir

Yeni Üye
Tepki
9
katılıyorum tövbeler tövbesi saçmalamaya başlamıştı. diğer diziiyide duymadım bile.

Tepki
53
bitsin büyük bir kayıp değil bence tövbeler tövbesini ilk başlarda izlemiştim sonradan bozdular diziyi diğerini ihç izlemedim fragmanlarını gördüm sadece..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar