İkea'dan OMEDELBAR Bir Hamle!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

Hayal gücünün sınırlarını zorlayan gotik bir masaldan fırlamış gibi görünen bir koleksiyon yakında evlerde hakimiyet sürmeye başlayacak.

Sade ve fonksiyonel tasarımlarıyla görmeye alıştığımız IKEA, bu defa biraz gotik, biraz glam, biraz da retro soslu bir imajla karşımızda. Kırmızı, siyah, beyaz ile altın renginin estetik buluşması ve muzip tasarımlar Omedelbar koleksiyonun ana temasını oluşturuyor. Bu alışılmışın dışındaki koleksiyonun ardında yatan isimse Lady Gaga, Rihanna, Beyoncé gibi pop yıldızlarının sahne kostümlerini de tasarlayan ve kendini ‘moda aktivisti’ olarak adlandıran Bea Åkerlund.

“Bea for Ikea” işbirliğinin mottosu ise “B. WHO YOU ARE”, yani kimin ne düşündüğüne bakmaksızın kendin olmak. Bireyselliği ve yaratıcılığı öven Omedelbar koleksiyonu, birbirinden ilginç aksesuarlar ve ev tekstili ürünleriyle Åkerlund’un hayal dünyasını ve tarzını yatak odalarına taşıyor.

Deri koltuklar, kıpkırmızı dudak şeklindeki yastıklar, süslü çerçeveli aynalar ve leopar baskılı halılar gibi parçalar, eski dönemlerin Hollywood yıldızlarının zarif soyunma odalarını çağrıştırıyor. 3D printerla üretiken ilk IKEA ürünü olan el şeklindeki duvar askıları, çizme ya da melon şapka şeklindeki vazolarsa koleksiyonun tuhaf havasının altını çizerken, aynı zamanda işin içine eğlence de katıyor.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Normalde ev eşyalarında siyah beni boğar ama ayna ve tekli koltuğu sevdim ;)

@bitter_im bu B harfli ahşap objede sana özel galiba al bir tane :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst