İğneli Epilasyon ve Acı Tecrübelerim

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Buara benim yakın bir arkadaşımda iğneli epilasyon yaptırıyor.2 seansı bitti bile.Yüzü ışıl ışıl harika oldu.Önceden bir dünya makyaj yaparak işe gelen arkadaşım şimdi sabah kalktığı gibi tertemiz yüzüyle işe geliyor.İşin kötü yanı ilk gittiği zaman yanma olmuş.Resmini çekip gösterdi banada şok oldum.Bildiğin yanık.Merkeze gidip biraz esip gürlemişler sanırım eşiyle :hihi: Kadın 2-3 seans sizden para almicam ve cildine bakım yapıcam demiş.Bir hafta içinde o yanıklar tamamen geçmiş.Şuan dediğim gibi ışıl ışıl güzel bir cildi var.

Yüzüm için değil ama koltuk altım için yıllardır düşünüyorum bu olayı ve korkuyorum açıkçası :acep:

Şahmarancım seninde başından neler geçmiş böyle :acep: Nasıl peki son durum hakkında bizi bilgilendirirmisin :acep:
 

jbatik

Yeni Üye
Katılım
25 Temmuz 2012
Mesajlar
8
Tepki
9
Puan
3
Konum
rusya
Bende bu epilasyon işine önce lazerle başladım.Yarim bacak ve koltuk alti,8 seans gittim bacakta hemen hemen cogu gitti sadece çok ince tüyler kaldı ama koltuk altı yarisindan fazlasi duruyordu.Sonra birgün Canakkaleye gittim,ailem orada yasiyor,ablami 6 aydir görmemiştim,yuzunde büyük bir degisiklik vardi.Sordugumda arkadaşının guzellik salonu açtığını ve orada igneli epilasyon yaptirdigini soyledi.2 seansta cok güzelsonuc almıştı.
Acaba bende yaptirsammi diye dusundum,aciyip acimadigini sordum,baya aciyorsen yaptiramazsin dedi ablam (ağrı eşiğim çook düşük olduğu için).
Bende agriyinasil en azadusururum diye araştırırken emla diye birkrem buldum.Denemeye karar verdim ve koltuk altimla basladim ilk seanstacok cok az acidi.Daha once lazeryaptirdigim için 4 seansta anca sonucaldim ve her seansta akimi biraz arttirdigi için acida artıyordu.Her seans sonunda acıdan dolayı bidaha gelmem heralde diyordum ama azalmalari görünce her Çanakkale ye gittigimde ilk işimsalona gitmek oluyordu.
4.seansta biyik bolgesinede yaptirmaya karar verdim ve oraya hiç lazer yaptirmadigim ıçin 2 seansta kurtuldum tüylerden.Bidahaki gidisimdede bimini bölgesine baslamaya karar verdim.
Acimiyor dersem yalan söylerim ama eğer ben yaptirdiysam bence herkes yaptirabilir.Birde ağdaylada zaten acimiyormu ve en azindan bununla 3,4 kez acı cekiyosun ama tüylerdensonsuza dek kurtulup hafifliyorsun -kop
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst