'İffet'e yeni oyuncu!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
672203_detay.jpg

'İffet'e yeni oyuncu!

Geçen sezon Hanımın Çiftliği' dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu, 'İffet' dizisiyle yeni yayın döneminde de ekranlarda olacak

Son olarak 'Hanımın Çiftliği' dizisinde şarkıcı Asuman rolünde gördüğümüz oyuncu Selen Uçer, 'İffet' dizisinin ekibine katıldı.

İffet’in (Deniz Çakır) evinde çalıştığı Ali İhsan Ersoy’un (Mahir Günşiray) nişanlısı ve şirket ortağı Gülin karakterini canlandıracak olan oyuncu, ilk kez önümüzdeki cumartesi yayınlanacak yeni bölümde karşımıza çıkacak.

ÖDÜLLÜ OYUNCU
Selen Uçer aynı zamanda Deniz Çakır, Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu ve Bülent Alkış’la birlikte oynadığı 'Cam' adlı tiyatro oyunundaki rolüyle 2011 Afife Tiyatro Ödülleri’nde "Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştı. Bu sezon da 'Cam' aynı ekiple sahnelenmeye devam edecek.

Geçtiğimiz ay çekimleri tamamlanan, yönetmen Raşit Çelikezer’in son filmi 'Can'ın başrolünde oynayan Uçer ayrıca Ekim ayında yapılacak 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü için yarışacak isimler arasında yer alıyor.
Habertürk

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
iffetin ilk bölümü güzeldi..bu kadının oyunculuğuda güzel..

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bu kadını hanımın çiftliğindeyken beğenmiştim sanırım yine başarır:eek:ky:

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
İlk olarak "Deli Saraylı" adlı dizide izlemiştim; gayet de iyiydi bana göre. Umarım bu dizide de aynı başarıyı gösterir:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar