İffet (Star tv)

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
ben izleyemiyorum bu diziyi .cumartesi gecesi lale devri var..

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
kacırmadan izliyorum cok sevdigim dizi işler baya karışıyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.02.2012 20:00

trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’de bu hafta Cemil’in herkesi ve her şeyi geride bırakıp İstanbul’dan ayrılmasının ardından yaşadıklarını ekrana getirecek. Cemil’in İstanbul’dan ayrılmasının ardından İffet’in yaşamında neler olacak? Cemil gitmeden önce Ali İhsan’a, İffet’in masum olduğunu ve onu sevdiğini söyleyerek barışmalarını sağlamak istemiştir. İffet’in mutlu olması için aşkından vazgeçen Cemil’in bu çabası işe yarayacak mı? İffet ve Ali İhsan yeniden birlikte olsalar bile geçmişin ve yaşananların gölgesi onları rahat bırakmaz. Herkes için yeni bir başlangıç… Diğer tarafta Cemil hiç bilmediği bir şehirde tek başına ama aklı hala İffet’tedir. Mesafeler kalbindeki aşkı söküp atmasına yardım edebilecek midir? Belki de aşkının ölümsüz olduğunu keşfedecek. Herkes için yeni bir başlangıç zamanı. Bazıları için mutlu bazıları için hüzünlü bir başlangıç.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet
trans.gif

Tarih-Saat: 18.02.2012 20:00
trans.gif

Sevilen dizi İffet’de sürprizler bitmiyor. Ali İhsan’ın bebek beklentisi hem İffet’te hem de Cemil’de büyük bir şaşkınlık yaratır. Cemil annesini kurtarmak için her şeyi yapmasına rağmen hayatının en büyük acısıyla yüzleşmekten kaçamaz. Nil onu bir an olsun yalnız bırakmazken İffet istese de yanında olamaz. Çünkü İffet’in de hayatında sular durulmamaktadır. Ali İhsan’ın Çocuk Israrı! Ali İhsan yaşadıkları sorunlara rağmen İffet’e olan aşkını ve evliliğine olan inancını kanıtlamak için bir bebek sahibi olmak istediğini söyler. O andan itibaren İffet için her şey gittikçe zorlaşır. Ali İhsan’la evliliğini devam ettirmek istiyorsa yapması gerekenler ortadadır. Ama İffet’in engel olamadığı hisleri onu farkında olmadan Cemil’e doğru iter. Cemil ve İffet nihayet yan yana geldiklerinde her şey bambaşka bir hal alabilecekken Cemil beklenmedik bir şekilde İffet’i kendinden uzaklaştırır. Çünkü Ali İhsan’la çocuk yapmaya karar verdiklerini öğrenmiştir. Başka bir adamla evli olmasını umursamayan Cemil bunu kabul edemez. Her şey bir kez daha alt üst olur.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Ben genelede tekrarını izliyorum.
Çünkü Lale Devri ile çakışıyor.
Ama Cemil'i sevmiyorum,İffet'inde bazı yerlerde çok yapmacık buluyorum.
Ferhunde karakterinden sonra İffet baya saf bir karakter olmuş.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet
trans.gif

Tarih-Saat: 10.03.2012 20:00
trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’te sürprizler bitmiyor!. İffet, Dilek’in söylediği gibi Yasemin ve Ali İhsan arasında yasak bir ilişki olup olmadığını öğrenmek için Yasemin’in evine gider. Cevap karşısındadır. Ali İhsan, Yasemin’le birliktedir. İffet ihanete uğramanın acısıyla alt üst olurken Ali İhsan Yasemin’le aralarında hiçbir şey olmadığına ikna etmeye çalışır. İffet için her şey giderek daha da zorlaşır. Ama asıl zorluk Ali İhsan’ın Cemil’e savaş açmasıyla başlar. Kızını kurtarmak için her şeyi göze alan korkutucu bir babadır artıl Ali İhsan. Ali İhsan ve Cemil karşı karşıya! Ali İhsan ondan habersiz Cemil’le evlenen kızını polislerle birlikte Cemil’in evinden alır. Cemil’se zaten İffet’i elinden alan Ali İhsan’ın bu kez de Nil’i almasına delirir. İki erkek bir kez daha karşı karşıyadır. İffet, Ali İhsan’ın yapabileceklerinden korkup Cemil’i korumak için elinden geleni yapar. Ama hiçbir şeye engel olamaz. Cemil her şeyi göze alıp malikaneye geldiğinde Ali İhsan onu silahla durdurmaya çalışır. O da işe yarmayınca Ali İhsan Cemil’den kurtulmak için daha korkutucu bir yol bulur. İffet’e Cemil’in ona yaptıklarını polise anlatması için baskı yapar. İffet bir yanda kocası diğer yanda sevdiği adam arasında kalınca yaşadığı acılarla bir kez yüzleşir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Tarih-Saat: 24.03.2012 20:00
trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’te sürprizler bitmiyor! Cemil, Nil’i ikna ederek malikaneye taşınır. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak? Cemil, Ali İhsan’ın malikanesine taşınır! İffet, Ali İhsan’ın tehdidine boyun eğip Cemil’e yalan söyler. Cemil’i korumak için kendini hiçe sayar. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. İffet ne yaparsa yapsın Ali İhsan, Cemil’e acı çektirmek için planlar yapmaya devam eder. Eskisi gibi direkt değil, gizli gizli düşmanlıklar planlar. Cemil’i oturduğu evden attırır. Cemil, Ali İhsan’ın yaptırdığını öğrendiğinde sinirden delirir. Ama bağırıp çağırmak yerine Ali İhsan gibi karşılık verir. Onun gibi oyunlar oynamaya başlar. Ve en büyük oyunu malikaneye taşınmak olur. Nil’i ikna ederek malikaneye gelirler. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak? Cemil ve Ali İhsan karşı karşıya. Tam Ali İhsan kazandı derken dengeler bir kez daha değişir. İki erkek arasındaki savaş, çevrelerindeki herkesi en çok da İffet’i etkiler. Olaylar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. İffet elinden geleni yapsa da hiçbir şeye mani olmaz. Ali İhsan ona acı çektirmekten adeta zevk alırken Cemil de aşkını nefrete dönüştürür.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Tarih-Saat: 31.03.2012 20:00

trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’te sürprizler bitmiyor! İffet ve Cemil aşkı çıkmazda! Cemil ve Nil’in malikanede yaşamaya başlamasıyla birlikte her şey bambaşka bir boyut kazanır. İffet’in çaresizliği ve acısı giderek artar. Artık ne kaçabileceği bir yer ne de yardım isteyebileceği biri vardır. Ali İhsan’ın tehditleriyle Cemil’e kötü davranmaya devam eder. Cemil de aynı şekilde sert tepki verir. Hem Ali İhsan’ın hem de İffet’in canını yakabilmek için elinden geleni yapar. İffet ve Cemil her yan yana geldiklerinde ellerinde olmadan birbirlerine doğru çekilirken tam tersini yapıp birbirlerinin canını yakarlar. İffet iki erkek arasındaki savaşın tam ortasında kalmıştır. Ali İhsan’ın da Cemil’in de davranışları giderek sertleşir. İffet hem fiziksel hem de psikolojik olarak o kadar çok hırpalanır ki sonunda dayanamayarak Cemil’e tüm gerçeği açıklamak ister. Tam açıklayacağı sırada beklemediği bir şeyle karşılaşır. Ali İhsan’ın bu sefer ki planı hepsinden çok işe yarar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Tarih-Saat: 05.05.2012 20:00
trans.gif

Cemil ve İffet için ölümüne kaçış başlar! İffet ve Cemil ambulansın içinde hastaneye giderken karşılarında Ali İhsan’ı gördüklerinde donup kalırlar. Ali İhsan her şeyi planlamıştır. Cemil ve İffet’i alıp kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Zaten yaralı olan Cemil var gücüyle karşı koysa da bir işe yaramaz. Ve iki sevgili Ali İhsan’ın elinde tutsak olarak kalır. Ali İhsan’ın amacı onları öldürmek değil acı çektirmektir. İstediğini de elde eder. Sonunda yeteri kadar acı çektiklerine ikna olup onları öldürmeye karar verdiği sırada beklenmedik olaylar yaşanır. Cemil ve İffet Ali İhsan’ın elinden kurtulur. Ama Ali İhsan peşlerini bırakmaya niyetli değildir. Daha da hırslanmış bir şekilde izlerini sürer. Cemil ve İffet için ölümüne bir kaçış başlamıştır. Ali İhsan ise ne pahasına olursa olsun onları bulmaya kararlıdır. Nihayet bir kez daha karşı karşıya gelirler. Ve her şey son bulur. Ali İhsan ve Cemil yerde hareketsiz yatarken İffet elinde silahla şok içinde kalır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Tarih-Saat: 26.05.2012 20:00
trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’te sürprizler bitmiyor! İffet, Ali İhsan’ın bebeğini mi taşıyor? İffet, Ali İhsan’ı öldürmek suçundan hapishaneye girdiğinde Cemil onu kurtulmak için her yolu denese de tüm çareler tükenir. Dilek’in benzin istasyonundaki güvenlik kamerası kayıtlarını satın almasıyla iyice çıkmaza girer. Diğer tarafta İffet, Cemil’in onu kaçırmasına karşı çıkarak Ali İhsan’ı öldürdüğünü söyler. Cemil ve İffet’in içinde bulunduğu kaos yetmezmiş gibi bir de Cemil, İffet’in hamile olduğunu öğrenir. Ali İhsan’ın bebeğini taşıdığını bir türlü kabul edemez. Tüm hayatı yerle bir olur. İffet gerçekten hamile mi yoksa bu da başka bir oyun mu? Cemil ve İffet’in kavuşması gittikçe daha da imkansızlaşır. Cemil ne olursa olsun İffet’ten vazgeçmemeye kararlıdır.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Artık izlemiyorum nedense soğudum bu diziden.
Heleki son bölümlerinde çok sıkıldım beeee

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

trans.gif

Tarih-Saat: 02.06.2012 20:00
trans.gif

Cumartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi İffet’te sürprizler bitmiyor! Cemil İffet’e evlilik teklif eder! İffet hastanede Cemil ve Betül’ü birlikte gördükten sonra hiçbir şey söylemeden çıkıp gider. Serpil yanlarına gelip İffet’i sorduğunda Cemil hızla peşinden gider. Ama yetişemez. İffet surlarda Cemil’le yaşadıklarını düşünürken Cemil gelir. İffet’i ne kadar sevdiğini söyleyip onu ikna etmeye çalışır ama İffet yaşanan onca şeyden sonra Cemil’le mutlu olabileceklerine inanmamaktadır. Cemil bu kez kolay kolay bırakmaz ve kolundan tutup babasının karşısına çıkarır. Ve izin verirse evlenmek istediğini söyler. Ahmet ve İffet bir an şaşkın kalır. İkisi de ikna olacak gibi değildir ama Cemil’in de İffet’ten vazgeçemeyeceği ortadadır. Sonunda Ahmet sürpriz bir şekilde İffet’in Cemil’le evlenmesine izin verir. Ama artık çok geçtir. Cemil İffet’ten uzak durmaya karar vermiştir. İki aşık inat uğruna birbirlerine acı çektirmeye devam edeler. İkisi de gururunu bir kenara bırakıp adım atmaz. Sonunda Feyyaz, Serpil ve Ersin’in organize ettiği bir piknikte mecburen yalnız kalırlar ve büyük bir kavga ederler. O zamana kadar içlerinde biriken ne varsa ortaya koyarlar. İffet, Cemil’in peşinden evine gelir. Aralarındaki gerilim devam etmektedir. Ama İffet, Cemil’in onun için aldığı gelinliği gördüğünde daha fazla dayanamaz ve gözyaşları içinde Cemil’in evlenme teklifini kabul eder. Tam da bu sırada kapı çalar. Gelen sürpriz konuk her şeyi tehlikeye atacak biridir.

A

AmeLya

Misafir
bende son bir kac bölümden sIKILmistim sacmaladilar iyice dedim ama ucankusda ali ihsanin diziden cikmak istedigini okuyunca dedim tamam sacma macma bi sekilde ali ihsani öldürecekler iste :)
final olacagina biraz üzgünüm ama diger tarafdada ali ihsan yok iffet mirasdan vazgecti betül geldi kavga edilecek konu yapilacak pek bi durum yok. ben miras konusunda iffet ali ihsanin malina sahip cikar bu konuda sürtüsmeler olur diyordum ama olmadi.

star tv sitesinde bi resim görmüstüm cemilin kucaginda oglu yaninda iffet sudalar. benim tahminim iffetin kizi ölecek iffet cemilden nefret edecek kazaya sebeb oldu diye ikinci bi bebek kaybetme acisiyle kafayi yiyecek ve dizi bitecek

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
681993619660.jpg

'İffet'in pavyon şarkıcısı

Efsane oyuncu Suzan Avcı ile senarist Erdoğan Tünaş'ın kızı Binnaz Avcı, 'İffet' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Avcı dizide; İbrahim Çelikkol'un pavyon şarkıcısı sevgilisi 'Semiha'yı oynayacak. Avcı, "Sibel Can beni çok destekledi. En büyük teşekkürüm Sibel Can'a" dedi.

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet

Tarih-Saat: 03.09.2012 22:00

trans.gif

Cemil başka bir aşka mı yelken açıyor?

İffet’in tam beş yıldır kapatmaya çalıştığı yara yeniden kanamaya başlar. Kızının cesedinin bulunduğu haberiyle alt üst olan karı koca olayların arkasındaki gizemin farkında bile değildir. Diğer tarafta mahalleye yeni taşınan Halil’in bir şeylerin peşinde olduğu bellidir. Çiçek’le İffet’i yan yana getirmek için türlü numaralar çevirir. İffet kızıyla aynı yaştaki bu küçük kızın yanında olmaktan keyif aldığı için hiç şüphelenmez. Ama Cemil nedenini tam olarak anlamasa da Halil’in tavırlarından hoşlanmamaktadır. Ne var ki aralarına girmeye çalışan tek kişi Halil de değildir. Cemil’in şoförlüğünü yapmaya başladığı Semiha adında bir pavyon şarkıcısı Cemil’e göz koyar. Cemil ve İffet için tüm sorunlar üst üste gelir. En önemlisi de Cemil’in tekrar çocuk istemesi olur. İffet iki bebeğini kaybettikten sonra tekrar anne olmayı şiddetle reddederken Cemil yeniden bir aile olabilmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. İkili arasındaki gerilim onları ayırma noktası kadar getirecek mi yoksa bunca zorluğu karşı direnen aşkları bu savaştan da galip mi çıkacak?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet
trans.gif

Tarih-Saat: 10.09.2012 22:00

trans.gif

Ekranların beğeniyle izlenilen dizisi iffet yeni katılan oyuncuları ve merakla beklenen bölümleri ile her Pazartesi 22.00’de ekranda.

Cemil ve İffet’in büyük aşkı son mu buluyor?

Cemil’in çocuk istemesi İffet için son nokta olur ve ayrılmayı teklif eder. Cemil çok kırılır ve sinirlenir ama yine de mücadele etmekten vazgeçmez. İffet de yaptığından pişman, geri adım atar ama iki aşığın başı dertten kurtulmaz. Bir tarafta Halil diğer tarafta Semiha ellerinden geleni yapıp sorun çıkarırlar. Ama yılların ve onca sorunun ardından İffet ve Cemil daha da güçlenmiş bir şekilde mücadele ederler.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Biraz bakındım yine İffet her zamanki gibi boynu bükükler modundaydı sıkıldım hemen değiştirdim:huri:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
iffet154_2900_154.jpg

trans.gif

İffet
trans.gif

Tarih-Saat: 17.09.2012 22:00

trans.gif

Beklenmedik sona doğru İffet ve Cemil’in aşkı bütün engelleri aşıp defalarca sınandı… Ama bu sefer önlerine çıkan engel öyle büyük ki aşmaları çok zor... Cemil kızlarının öldüğü yalanını söyleyerek İffet’in daha fazla üzülmesine engel olmaya çalışırken kendi sonunu mu hazırlıyor? İffet gerçekleri öğrendiğinde Cemil’i affedebilecek mi? Cemil’in gerçekleri öğrenme çabası onu Halil’in karşısına çıkarır. İki erkek bir kez daha karşı karşıyadır. Halil yalanlar söyleyerek kurtulmaya çalışır ama Cemil’in pes etmeye niyeti yoktur. Sonuna kadar gider. Köşeye sıkışan Halil için gerçekleri itiraf etmek ve kaçmak dışında seçenek kalmaz. Diğer tarafta İffet her şeyden habersiz hayatına devam etmeye çalışırken beklenmedik olaylarla beklenmedik bir sona gelir. İffet ve Çiçek yan yana geldiklerinde öyle şeyler yaşanır ki artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar